Het is alweer bijna moederdag! Tijd om de liefste vrouw op deze wereld te verwennen. Dit kan met een ontbijtje, lunch of diner, maar natuurlijk ook met kadootjes!! Daarom hebben wij de leukste kado’s voor jouw moeder uitgezocht en hieronder op een rijtje gezet. Dat heeft ze wel verdient toch?

Het Energieke Vrouwen Voedingskompas

Het Energieke Vrouwen Voedingskompas, geschreven door Marjolein Dubbers, staat vol met kennis en tips over en voor de vrouw. Het is hét boek waarmee je leert inzicht te krijgen in de werking van je hormonen. Ook legt Marjolein uit hoe je zo gezond en vitaal mogelijk oud wordt.

Dat voeding een grote invloed heeft op onze hormonen wisten we al. Maar hoe pas je nu je voeding op een goede manier aan, zodat je hormonen er profijt van hebben? Dat is precies wat Marjolein uitlegt. Je leert en begrijpt hoe je hormonen werken en hoe je zo gezond en energiek mogelijk kan leven.

Het perfecte kado voor je moeder! 

Het boek bestel je via de link hieronder:

Maar je kan ook kiezen voor het e-book:

Squalansqualaan

Een van mijn lievelingsproducten qua huidverzorging, squalan. Koop voor je moeder het oogserum, deze verstevigt de huid rondom de ogen en vermindert fijne lijntjes en wallen. Het serum bestaat uit een speciale combinatie van bijzondere oliën met eigenschappen die geschikt zijn voor de tere huid rond de ogen.

  • Anti-aging
  • Vermindert wallen
  • Verstevigt de huid
  • Ingrediënten: Squalane, Avena sativa kernel extract, Moringa oleifera seed oil , Rosa rubiginosa seed oil.
  • 15 ml

Bestellen? Je krijgt echt geen spijt!! Klik hier maar.

Pannenset

Een goede pannenset is toch wel belangrijk als je van koken houdt. Maar niet alle pannen zijn even gezond om in te koken, wist je dat? Deze wel, want deze zijn keramisch. Koken met keramische pannen is gezonder, aangezien de normale anti-aanbak pan Teflon bevat. Teflon bevat de stof PFOA, die bij verhitting juist slecht is voor de gezondheid, daarom kies ik voor keramisch. Daarnaast, zijn het toch echt de mooiste pannen die ik ooit heb gezien, vind je niet?

Wil je de pannenset bestellen voor je moeder jezelf of natuurlijk voor jezelf? Klik dan op deze link!

Glazen flessen

Kleurrijk, vrolijk, hygiënisch en nagenoeg onbreekbaar, dat is de revolutionaire Lifefactory fles. Perfect voor on-the-go dorstlessers! Hij past in de meeste autobekerhouders en de brede opening maakt het toevoegen van ijsblokjes, fruit of theezakjes makkelijk.

Wil jij je moeder een gezonde en leuke drinkfles kado geven? Bestel ‘m dan hier. 

messensetKeramische messenset

Deze messenset is zo mooi, die wil je echt hebben! Een prachtige set en daarnaast heel gezond om mee te snijden, omdat hij keramisch is.

Bestellen? Klik dan maar hier.

Keukenmixer

Een keukenmixer hebben we allemaal nodig. Wanneer je een hele goede koopt profiteer je hier jaren lang van. En laten wij nou net de beste mixer voor je hebben uitgezocht:

De Wartmann keukenmixer heeft een stevige behuizing en een mooie, klassieke, vormgeving. De motor met een planetaire, volledig metalen, overbrenging produceert een aangenaam laag geluidsniveau. De snelheid stelt u eenvoudig in met de grote, verchroomde, draaiknop. Met de puls-functie werkt u direct op volle snelheid.

De roestvrijstalen, geborstelde, kom heeft een inhoud van 4½ liter en komt met een doorzichtig spatscherm met vulopening. Meegeleverd worden een garde, een menghaak en een kneedhaak. Ook is ‘ie er in verschillende kleuren, namelijk: zwart, zilver-grijs, rood, wit, blauw en roze.

Wil jij deze investering aan je moeder kado doen? Hier koop je ‘m. 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten