Word je de laatste tijd moe wakker? Ben je snel geïrriteerd en kom je voor je gevoel tijd tekort? Ontdek hoe je weer energie krijgt.

Door Hidde de Vries, 7dayrecharge.com

Als je te veel van jezelf vraagt

In mijn praktijk als vitaliteitscoach hoor ik vaak dingen als:

  • “Ik word elke ochtend doodmoe wakker”
  • “Aan het eind van de dag ben ik kapot en wil ik alleen nog maar op de bank zitten. Niet zo gezellig.”
  • “Ik kan mijn gedachten niet stopzetten, ik blijf maar piekeren.”
  • “Het lukt me niet me te concentreren.”
  • “Ik kan niet ontspannen en ik kom tijd tekort”

Herken je jezelf hierin? Je bent niet de enige. In deze drukke maatschappij eisen we steeds meer van onszelf. We moeten een goede partner zijn, een groot sociaal leven hebben, hard werken, successen behalen en voor onze familie zorgen.

Als je dan niet goed genoeg voor jezelf zorgt kan het misgaan en merk je dat je jezelf hebt uitgeput…

Uit eigen ervaring

Ik spreek uit eigen ervaring. Mijn naam is Hidde de Vries, oprichter van de 7 Day Recharge. In 2010 stonden bij mij de meters in het rood. Ik had zakelijk een moeilijke periode en ik kreeg bijna een burn-out omdat ik me niet meer kon ontspannen.

Ik merkte dat ik ’s ochtends moe wakker werd en dat ik snel geïrriteerd was, maar ik vond dat ik mezelf niet zo moest aanstellen.

Mijn reactie was om nóg harder te gaan werken en nóg meer uren te draaien. Ik begon het sporten over te slaan, zat veel te lang achter elkaar op een stoel en leefde op junkfood.

Ik raakte steeds verder verwijderd van mezelf en kon totaal niet meer genieten van mijn leven. Tot het keerpunt kwam…

Het keerpunt

Ik zag in dat het zo niet langer kon en besloot het roer om te gooien en op reis te gaan. Letterlijk en figuurlijk. Ik pakte mijn koffers en trok de wijde wereld in op zoek naar een meer gebalanceerde manier van leven.

Onderweg leerde ik van alles over hoe je gezond eet, hoe je ondanks een drukke agenda toch kunt blijven bewegen, hoe je jezelf bevrijdt van stress en hoe je de controle weer terug krijgt over je leven.

Vanaf die tijd is het mijn levensdoel om zoveel mogelijk mensen te helpen met ontstressen en weer opladen. Daarom heb ik het 7 Day Recharge Programma ontwikkeld.

Wat is de 7 Day Recharge?

De 7 Day Recharge is een eigentijds vitaliteitsprogramma dat je volgt tijdens een normale week. Je maakt kennis met eenvoudige ontspanningstechnieken, energizers en heerlijke gerechten waarmee je jezelf in 7 dagen weer oplaadt.

Met de 7 Day Recharge stap je uit je comfortzone. Tijdens je normale week daag ik je uit om je leefstijl onder de loep te nemen en nieuwe leefgewoontes te introduceren in je dagritme.

Na de 7 Day Recharge ga je bewuster door het leven en is de kans groot dat je ook na de Recharge goed voor jezelf blijft zorgen. Je voelt dan zóveel energie dat je fit uit je bed springt, geniet van je dag en veel meer voor elkaar krijgt in minder tijd. Zodat je ook tijd en energie overhoudt voor je vrienden, je partner en je kinderen.

Meld je aan voor de actie

Het team van Viv Online ging je al voor, lees hier hun ervaringen met de 7 Day Recharge.

Wil je jezelf ook opladen voor het voorjaar? Afvallen en weer bruisen van energie? Wacht dan niet langer en meld je vrijblijvend aan voor de nieuwe 7 Day Recharge Actie van VivOnline.

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten