Een gebroken hart? Even weg van alles en iedereen met een zogenaamd Liefdesverdriet-Retreat van Pure Me Retreats kan de oplossing zijn.

Pure Me Retreats, de specialist in life changing ervaringen, biedt verschillende 6-daagse retreats in Zeeland met als doel je een energieboost te geven voor een nieuwe stap in je leven. Alle retraites staan in het teken van yoga, wellness en persoonlijke coaching.  

Verdriet verdwijnt als sneeuw voor de voorjaarszon

Met het Liefdesverdriet-Retreat ben je binnen no-time weer toe aan een nieuwe start. Het helpt je je verdriet op een juiste manier te verwerken, zodat je er zowel mentaal als fysiek sterker uit komt.

Op reis met Pure Me Retreats vind je wellness, gezonde biologische gerechten, verhelderende coachingsgesprekken en inspirerende workshops.

Na de retraite sta je weer vol in het leven en verdwijnt je gebroken hart als sneeuw voor de voorjaarszon. Het eerstvolgende Liefdesverdriet-Retreat is van 30 mei tot 4 juni in het duinlandschap van Walcheren in Zeeland en kost €999,-.

De reis bestaat uit:

  • Workshops gericht op acceptatie en loslaten
  • Yogalessen
  • Coachinggesprekken
  • Een stiltewandeling
  • Massages

Meer info?

 

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten