Ben jij hard toe aan een nieuwe fiets? Ben jij ook een bezig bij, druk bezet en wil je overal op voorbereid zijn? Lees even verder, wellicht is de Van Moof Q-series stadsfiets precies wat je zoekt! 

Queen onder de stadsfietsen

Maak kennis met de nieuwste VANMOOF Q-series: de Queen onder de stadsfietsen (met en zonder leuk kinderzitje). Het is dé stadsfiets voor de hardwerkende en multitaskende vrouw en moeder, die ook gedurende de wintermaanden veilig en stijlvol van A naar B wilt komen. De Q-series heeft een unieke ingebouwde opbergruimte, waarmee je eenvoudig een paar stiletto’s, extra kleding of een handtas in mee kunt nemen. Zo ben je voorbereid op elke weers- en werkomstandigheid en kom je altijd stijlvol voor de dag. Daarbij is dagelijks bewegen natuurlijk supergezond, fietsen is een goede manier om dit te doen!

De stadsfiets van Q-series

De Q-series brengt je van je werk naar de crèche en van de sportschool naar de kroeg. Een fiets die je niet laat zitten in de koudste en donkerste tijd van het jaar. Geen zorgen over kapotte fietslampjes, want de verlichting van de Q-series werkt pedaalaangedreven en is feller dan ooit! Daarnaast zorgt het lichte maar solide aluminium frame ervoor dat de Q-series niet van de weg te blazen is waardoor je supersnel, én met stijl, aankomt op je bestemming. Zo houd je meer tijd over voor de leuke dingen die de winter biedt, zoals kerstshoppen en warme chocolademelk drinken. Go with the snow!

Verkrijgbaar via Van Moof www.VANMOOF.NL

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten