Uit eten gaan. Het is een van onze grootste hobby’s. Maar er zijn van die dagen dat je geen zin en tijd hebt om de deur uit te gaan. Zeker niet als je kleine kindjes hebt. Je kunt dan natuurlijk eten bestellen, maar dat is natuurlijk wel de minst romantische optie. Gelukkig begrijpen de mensen bij Marley Spoon precies wat wij bedoelen en bedachten zij een briljante oplossing.

Thuis uit eten

Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Je krijgt de chefkok er inderdaad helaas niet bij. Maar verder is alles voor je bedacht en ingekocht. Je hoeft het alleen maar te bereiden. En we garanderen dat dit je sowieso de reactie ‘schat, wat heb je lekker gekookt’, gaat opleveren (dat zegt hij natuurlijk niet elke avond meer…). En je mag van Marley gerust strijken met de eer.

Het menu

Laten we je even meenemen in het menu…
Het etentje gaat van start met perfect gebakken malse varkenshaas in een krokant kruimellaagje, op een bedje van romige risotto, geserveerd met een hartige blauwe bessen-balsamicosaus. Deze smaken combineren perfect en we garanderen dan ook een unieke smaakbeleving. En wat is een diner zonder een bijzonder dessert? De afsluiter van het eetfestijn betreft in de oven gebakken peren met een laagje karamel verrijkt met rozemarijn. In combinatie met de romige vanille crème en crunchy pistachenootjes is het zeker niet alleen een hit bij de zoetekauwen.

Box op maat

Bij Marley maken ze wel vaker boxen op maat. Het grote voordeel is dat je hier geen abonnement voor hoeft te hebben. Je kunt er gewoon los eentje bestellen.
Het 2-gangen diner is er voor 4 personen. Je kunt dus gerust je best friends uitnodigen voor een dubbeldate. Fijne avond gewenst!

#nospon, gewoonfan

Marley Spoon dinerbox

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten