We hebben een nieuwe schrijver voor een maandelijkse column op VivOnline en dat is Mariette Reineke! 

Wie is Mariette Reineke?

Mariette Reineke (42) is student van het leven, vrouw, woont in Amsterdam, heeft een eigen praktijk in lichaamswerk, coaching en voedingsadvies, is blogger op haar eigen heartstorm site, mededirecteur van Self-Care Consultancy B.V, werkt vrijwillig als PR manager voor TEDxAmsterdamED, geeft presentaties over welzijn, voeding, vrouw zijn en zelfzorg en schrijft voor een internationaal vrouwen tijdschrift.

Ze is nieuwsgierig, betrokken en open en brengt humor, lichtheid en verbinding. De laatste jaren is ze steeds meer naar haar lichaam gaan luisteren en hierdoor andere keuzes gaan maken.

Ze gaat schrijven over wat het betekent om vrouw te zijn, goed voor jezelf te zorgen en over de belangrijkste relatie in ons leven: die met onszelf. Mariette gaat ervan uit dat iedereen geweldig en mooi is en ziet elke dag als een nieuw avontuur om te leren, waarderen en vooral ook veel plezier te hebben.

Vanaf aanstaande zaterdag zal Mariette Rieneke maandelijks een column schrijven voor VivOnline.

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten