Wanneer je Vivonline al langer volgt, dan weet je vast dat wij echte fans zijn van Weleda. Het leuke aan Weleda is dat ze producten hebben voor elke leeftijd en elk huidtype. De producten worden gemaakt met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, zoveel mogelijk van biologische kwaliteit.

Een betere wereld

Weleda wil bijdragen aan de gezondheid van mensen en aan gezonde aarde door het produceren en verhandelen van natuurlijke geneesmiddelen en lichaamsproducten. Nou, als dat geen mooie kerstgedachte is?

Maar de kerstgedachte wordt nóg mooier. We mogen van Weleda namelijk 2 mooie pakketjes weggeven.

weleda kerstpakket winnen

Wat kun je winnen?

in de winter kan je huid extra goede verzorging gebruiken. Speciaal in deze december maand zijn er daarom extra mooie en voedende pakketjes samengesteld.

Het gaat om 2 kerstpakketjes. Er zitten zeker een paar van onze favoriete producten in:

– Verzachtende Douchecrème Amandel 200 ml

– Lavendel ontspanningsolie

 

– Zilverspar Verkwikkingsbad 200 ml

– Granaatappel Bodylotion 200 ml

Maar óók onze aller-aller favoriet: Skin food!

Hoe doe je mee?

Wil jij dit winnen? Misschien voor jezelf of juist voor je beste vriendin of je moeder. Alles mag en alles kan. Het enige wat je hoeft te doen is ons in een reactie op Facebook (onder dit artikel) te laten weten voor wie en waarom je graag wil winnen.

Reageren kan tot uiterlijk woensdag 27 december. Daarna maken we de gelukkige winnaars bekend!

 

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten