Dankbaarheid

Er zijn van die dagen dat ik opsta en dankbaar ben voor alles wat er is. Dit is de ideale gemoedstoestand om te creëren, lief te hebben, gezond te zijn en te manifesteren wat je maar wilt. Als je je doelen duidelijk omschrijft voor jezelf, heb je 95% meer kans om ze ook daadwerkelijk te realiseren. Je onderbewustzijn, die gemiddeld zo’n 10.000 prikkels per uur krijgt te verstouwen, heeft leiding nodig. Je ziel weet allang waarom zij hier op aarde is, maar luister jij regelmatig wat zij je te vertellen heeft? Als jij je onderbewustzijn niet goed programmeert en leiding geeft, kunnen opgeslagen destructieve neigingen en pijnlijke emoties, je leven 24/7 regeren.

Wees gelukkig

Ik ben niet iemand, die telkens tegen je roept: wees gelukkig, wees gelukkig, wees gelukkig! Ik ben iemand die telkens in een andere vorm tegen je zegt: wees je bewust van wat je denkt, wie je bent, en wat je doet, want jij mag de God van je eigen universum zijn en jij mag bepalen hoe jij je voelt, hoe je denkt, hoe je liefhebt en hoe je eruit wilt/kunt zien, volgens jouw eigen schoonheids- en gezondheidsidealen. Daar heb je bewustzijn voor nodig, of om het even op zijn Amsterdams te zeggen: je moet verdomd goed opletten wat voor geluid er uit je bovenkamer komt en wat jij jezelf wijsmaakt, hoe jij tegen jezelf aankijkt en het allerbelangrijkste, wat jij jezelf waard vindt. Mijn ‘werk’, is om mensen bewust te maken van programmafouten in hun denkgeest. Maakt mij dat de geliefdste persoon van de klas? Nee, maar dat is ook niet mijn streven. Ik mag en moet je confronteren en laten zien: kijk eens wat je doet, en ondersteund dit je ziel en het geluk in je leven? Of ben je nog steeds je eigen verhaal als een langspeelplaat aan jezelf aan het afdraaien?

Het verhaal van Simone Heikens

Simone Heikens kwam bij mij in de praktijk. Haar hele leven was ze al super nerveus, onrustig en angstig. Na een sessie, hebben we haar neurale verbinding (je hersenen die een spelletje memorie spelen, wat associeer ik met wat) veranderd en is ze een andere vrouw. Als je er aan toe bent, is de oplossing een nanoseconde bij je vandaan. Hier het verhaal van Simone. Inmiddels ben ik twee weken verder en ben ik nog steeds zo ontzettend blij dat ik bij je ben geweest voor de coaching. Je hebt hiermee echt mijn leven veranderd; nooit eerder – in de afgelopen 43 jaar – voelde ik zo’n blijvende innerlijke rust. Ik sta heel anders in het leven. Natuurlijk ben ik nog steeds dezelfde persoon en ik verzet nog steeds evenveel werk, maar nu gaat alles vanuit rust. Hierdoor gaat het makkelijker. Voorheen voelde ik een innerlijke drang om altijd maar van alles te ‘moeten doen’. Ik heb meer energie om alles te doen. Waar ik voorheen eind van de dag moe was van al het moeten, moeten, moeten ben ik nu de hele dag heel kalm en eind van de dag niet doodmoe.

Eigen kracht vinden

Mijn intentie is om mensen binnen een sessie weer zo in de eigen kracht te zetten, dat het soms wel op een wonder lijkt. Ik zie dit niet als mijn verdienste, ik verbind mij met alle potentie en krachten die voor iedereen beschikbaar zijn, en met mijn coaching gereedschapskist, die soms heel concreet en soms wonderlijk is, pak ik dat sleuteltje eruit wat precies op jou groeistuk past. Daarom zijn er van die dagen dat ik opsta en dankbaar ben voor alles wat er is. Want wat ik in jou heel, heel ik ook in mijn zelf en helen we samen in de rest van de wereld. Ik ben een gezegend mens en zo ontzettend dankbaar dat ik dit mag doen voor anderen. Ik ben zelf concreet als het aankomt op mijn eigen dromen, wensen en doelen voor 2015: Op de Fago Islands (samen met mijn liefde) mijn roman afschrijven, mensen in een sessie een significante wonderlijke verandering laten ervaren en moeiteloos ontvangen. Harmonie en moeiteloosheid voor alles wat er is. De passie om elke dag te zeggen ik hou van jou en morgen nog een beetje meer. Dat ik bij mag dragen aan de healing van velen en al is het één mens, die door mijn passie zijn geluk vindt dan is mijn leven geslaagd.

 

Tekst: Mabel van den Dungen

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.