Dagje uit mijn leven

Hoe vaak zijn we eigenlijk per dag in de zon? Ik heb het een dagje bijgehouden voor Vision en stiekem heel wat zonnestralen meegepikt. Genieten van de zon doe ik het liefst op een boot op Ibiza. En dat betekent extra goed smeren, altijd met factor 30!

Goed insmeren!

Belangrijk is het dat zonnebrand goed beschermt, niet ‘wittig’ uitslaat en lekker ruikt. Nee, ik lig geen uren op het strand, maar de zon vind ik uiteraard heerlijk. Ik begon thuis in Laren met het filmen van mijn dag onder de zon, daarna had ik in Amsterdam allerlei afspraken, uiteraard heb ik me ‘s ochtends goed ingesmeerd.

Zorgeloos van de zon genieten

Van de zon wil je zorgeloos kunnen genieten. Wát je ook doet. Vertrouw daarom op Vision zonbescherming. Vision heeft een uitgebreid assortiment zonnebrand- producten die je huid langdurig beschermen tegen zonnestraling. Vision All Day Sun Protection is parfumvrij en bevat de speciaal ontwikkelde LyphaZomeTM technologie, waardoor de actieve ingrediënten diep in je huid dringen en van binnenuit beschermen en verzorgen. De producten van Vision bevatten geen parfum. Dat betekent dat Vision óók zeer geschikt is voor de gevoelige (kinder)huid.

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.