Jammie! Wat kan ik hier toch van genieten. Een heerlijke juice als ontbijt of lekker als tussendoortje. Hoe je deze orange juice ook alweer maakt? Kijk hier voor het filmpje en hieronder voor de uitleg. Succes!

Ingrediënten
2 sinaasappels
2 wortels (het liefst winterpenen)
1 cm gemberwortel
handjevol muntblaadjes
handjevol ijsklontjes

Juice alle ingredienten. Begin met een sinaasappel en eindig met een sinaasappel. Schenk de juice in de blender samen met een handjevol ijsklontjes en mix 30 seconden.

Sinaasappels zijn rijk aan vitamine C. Het bevordert het herstel van het lichaam en verhoogt de weerstand. Gemberwortel, ook wel het antibioticum van de natuur genoemd, draagt hier ook aan bij. Samen met de muntblaadjes is dit een heerlijk verfrissende juice met pit!

Zelf een multifunctioneel apparaat bestellen? Wij raden de Vitamix aan! Klik hier om hem direct te bestellen. Als extra deze maand: je krijgt het nieuwe boek van Ellemieke Vermolen gratis bij je bestelling. Kun je meteen aan de slag!

Tekst: Regine Relyveld

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.