• Het is tijd voor een nieuwe rubriek op VIVONLINE, namelijk… *tromgeroffel*

VIV HEALTH TV

Nieuw bij VIVONLINE!! Vanaf nu komt er iedere week een filmpje online op ons youtube kanaal Viv Health TV (en natuurlijk ook op de site) waarin ik jullie wil helpen om gezonder, blijer en slanker te worden.

Veel filmpjes met tips en tricks uiteraard. Maar ook hebben we een vaste rubriek:
“Aan deze keukentafel met…..”, waar ik mijn gasten het hemd van het lijf vraag en zo kom ik  alles te weten over een bepaald onderwerp. Dit kan variëren van de gouden gezondheidstip  tot hormonenbalans adviezen, anti-aging producten, vitamine weetjes, goede huidverzorging tips en de beste natuurlijke producten reviews.  Alles om jou nog meer te helpen naar een gezondere en blijere leefstijl.

Afleveringen van een paar minuten

Deze afleveringen/ filmpjes duren vaak een paar minuten, en in die paar minuten, neem ik jullie mee in de tips waarvan ik echt vind dat jullie die ook moeten weten. Daarnaast zijn er in mijn omgeving zoveel  inspirerende gasten, waar ik jullie echt kennis mee laten maken. Ik heb er speciaal voor gekozen om geen afleveringen te maken van een half uur, omdat niet iedereen de tijd heeft om dit te kijken. Door de afleveringen kort te houden, leer je een heleboel in een korte tijd en kan je deze filmpjes dus ook overal kijken. Bijvoorbeeld als je op het schoolplein staat te wachten, in de pauze van je werk of tijdens het koken.

youtubeabonneren_kopie_rwnuzw2

De eerste aflevering: 3 gezonde ontbijtjes van Viv

Voor de eerste aflevering heb ik drie gezonde ontbijtjes gemaakt. Kijk je mee? Je kunt het filmpje hieronder bekijken of via ons youtube kanaal: VIV’S HEALTH TV. Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als ik, en om dit te laten weten kan je natuurlijk even op het duimpje omhoog klikken en abonnee te worden. En als jullie leuke tips hebben of onderwerpen die jullie graag zouden willen terugzien, laat het me gerust weten. Veel kijkplezier!

Veel kijkplezier!
Liefs, Vivian

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.