Wat een eer en wat zijn wij TROTS! Genomineerd voor de Food Blog Awards, lees snel verder om op ons te kunnen stemmen.

TROTS

Wauw wat een eer en wat zijn we trots!!! Afgelopen zondagochtend werden de nominaties bekendgemaakt voor de Food Blog Awards van 2016. Nu is het natuurlijk een droom als je als Food & Health blogger voor zo’n award genomineerd wordt, en dit weekend werd deze droom dus werkelijkheid!

Genomineerd

VivOnline is genomineerd voor ‘Beste Special Interest Food Blog’. Natuurlijk zouden wij het SUPER leuk vinden om deze award te winnen en gaan wij hier ook alles aan doen. Maar dit kan niet zonder jullie hulp.

Stemmen

foodblog awards Als trouwe lezers willen wij jullie vragen om te stemmen op VivOnline. Dit kan via deze link: 

Stem op mij via foodblogawards.nl.

Wanneer je op deze link klikt, kom je op een pagina waarbij je alle categorieën ziet die mee doen aan de Food Blog Awards. Om op ons te kunnen stemmen, klik je op de categorie ‘Beste Special Interest Food Blog’, scroll je helemaal naar beneden, klik je op VivOnline, vul je je naam, email adres en telefoonnummer in, accepteer je de algemene voorwaarden en je stem is binnen!!

Per persoon kan je 10 keer stemmen en wij zouden het natuurlijk enorm waarderen als jullie dit voor ons doen.

Dus stem tot je niet meer kan, en wie weet winnen wij dan deze award. Dan kunnen we samen met jullie een feestje vieren. Heel erg bedankt alvast!

Dus stem via: foodblogawards.nl

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.