Bikiniklaar

Met de eerste zonnestralen beginnen de zomerkriebels weer te komen. Heb je ook zo’n zin in een nieuwe bikini? Ben je al helemaal bikiniklaar? Samen met Stylis Beachwear helpen we je een handje met VivOnline’s Bikini Smoothie Challenge, doe je mee?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

In de nieuwsbrief van aanstaande donderdag staat het boodschappenlijstje voor de aankomende week. Met het boodschappenlijstje kan je de ingrediënten voor de hele week in huis halen, zo ben je voor de hele week klaar! De recepten voor de smoothies plaatsen we op de site. De boodschappenlijstjes staan alleen in de nieuwsbrief dus meld je snel aan voor de nieuwsbrief en mis niks!

Winnen

Deel je smoothie op Instagram en volg VivOnline (@vivonline_vivianreijs) en Stylis Beachwear (@stylis_beachwear), maak gebruik van de hashtags #vivonline, #bikinismoothiechallenge en #stylisbeachwear en wie weet win jij een prachtige bikini van Stylis Beachwear!

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.