Groene detox met de Lever Love Smoothie

Ingrediënten:

Tip: Mijn hormoonproof collageen/eiwitpoeder is een perfecte toevoeging voor wat meer eiwitten en om je langer verzadigd te voelen. Je vindt het hier

Bereiding

Haal de avocado uit de schil, pers het sap van een halve citroen uit en voeg de ingrediënten, samen met de andere ingrediënten in een blender. Blenden maar! Je kunt de smoothie het beste opeten met een lepel (want kauwen zorgt voor een betere vertering(.

Waarom deze Juice goed voor je is

Gevuld met groene groenten krijgt ons lichaam een ‘douche’ van chlorofyl. ‘Chlorofyl is als goud’. De voordelen zijn immens en hebben een grote positieve invloed op onder andere de bloedaanmaak en de werking van de darmen en de longen. Het is tevens een ontgifter van ons bloed en onze lever.  De gezonde vetten (avocado) en het eiwitpoeder zorgen er ook voor dat de bloedsuikerspiegel stabiel blijft! Bovendien is de smoothie heerlijk fris door de citroen!

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.