Yes, op zondag 18 oktober 2015, 10:00 uur is het zo ver! De eerst editie van Viv’s Health Event heeft een heerlijk, vol programma die jou alle ins & outs geeft over hoe jij een positieve, gezonde lifestyle kunt verkrijgen, versterken en behouden.

gezondNU

Kun jij ook niet wachten tot dit event? gezondNU is er ook bij en staat er met een leuke aanbieding. Het tijdschrift gezondNU schrijft over voeding, beweging en gezondheid. Door middel van inspirerende reportages, boeiende persoonlijke verhalen en veel praktische tips en adviezen houdt gezondNU je up-to-date over alle nieuwe medische ontwikkelingen. Dus kom ook even een kijkje nemen bij de stand van gezondNU.
Winnen
Wil jij graag Vivian ontmoeten? Koop dan nu nog je ticket voor het Health Event, zondag 18 oktober, en maak kans op een persoonlijke meet & greet met Vivian Reijs. Bestel je ticket hier!
Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.