Lastig om je kind genoeg (zonder suiker) te laten drinken? Dat is een veel gehoord probleem! Speciaal daarvoor zijn er surprise drinks, in dit artikel vertellen we je er alles over.

Is bij jouw kind(jes) ook de standaard reactie op een glas water: “Dat lust ik niet”? Daar hebben veel ouders last van. Kinderen vinden water namelijk saai en nergens naar smaken. Zeg nou zelf, drankjes met een kleurtje en een smaakje zijn toch veel lekkerder en aantrekkelijker!?

Een kinderdrankje zonder kleur- en zoetstoffen

Maar we willen ons kind geen drankjes geven met suiker, kleurstoffen, zoetstoffen en chemische smaakjes. Daarom moeten we het aantrekkelijk voor ze maken om water te drinken. Gelukkig heeft Surprise drinks daar iets op bedacht. Namelijk flesjes bronwater met een leuke verpakking en een klein cadeautje.

Een flesje water met een cadeautje erin

De flesjes van Surprise drinks hebben een plastic wikkel waarop de leukste kinderfiguren staan. Namelijk de totale Smurfen familie. Allemaal figuren waar kinderen dol op zijn en die ze maar al te graag op televisie zien, of waar ze graag mee spelen. Op deze manier wordt water drinken wel aantrekkelijk.

In een flesje water van surprise drinks zit ook een klein cadeautje voor het kindje. Onder de plastic wikkel zit een plastic ei-vormig doosje (denk aan de doosjes in kinder suprise eieren) waar een speelgoedje in zit. Vaak zijn de speelgoedjes kleine figuurtjes van de Smurfen familie. Dus een kleine Smurf, grote Smurf of Smurfin.

Eerst je water drinken, dan je cadeautje openmaken

En waar maak je een kind nu blijer mee dan met een cadeautje. Precies, dat is ook waarom deze flesjes zo goed werken. Jouw kind wil super graag zo’n flesje drinken omdat er dan een cadeautje uitgepakt kan worden. Maar wat nu het slimme is, het cadeautje is er het makkelijkst uit te halen als het flesje leeg is. Dus, eerst je water opdrinken en dan je cadeautje uitpakken.

Ga jij ook een Surprise drink uitproberen voor jouw kind(jes)?

Mijn kleine James is er dol op en heeft al bijna de hele Smurfen verzameling compleet. Vind je dit een leuk idee en wil jij dit ook proberen voor je kind(jes)? De Surprise drinks zijn te koop bij Albert Heijn en liggen bij de pakjes drinken voor kinderen.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Surprise drinks. 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.