Vivian als spreker

Gediplomeerd Hormoonexpert (vanuit de visie klinische Psycho-
Neuro-Immunologie).
Bestsellerauteur (meer dan 40.000 boeken verkocht)
Spreker en Rasondernemer
Oprichter supplementenlijn Viv Healthy (speciaal gericht op
vrouwengezondheid)

Lees meer

  Hormoon Expert // Spreker

  Vivian Reijs

  Wist je dat 8 op de 10 vrouwen, zich onnodig, lichamelijk en mentaal slecht voelt? De cijfers liegen er niet om. De grootste boosdoener? Een verstoorde hormoonbalans. Ondanks dat het ons geluk en onze vitaliteit enorm beperkt nemen veel vrouwen deze klachten te vaak, of vaak zelfs in alle gevallen, voor lief. En dat is heel logisch. Want als je niet over de juiste kennis beschikt en niet weet wat je eraan moet doen, dan weet je ook niet waar je de oplossing moet zoeken. En laten we vooral ook heel eerlijk zijn, sommige klachten willen vrouwen ook gewoon niet aan de grote klok hangen.

  Vivian Reijs heeft maar één missie. Én dat is deze gedachtegang doorbreken.

  Met diverse opleidingen en meer dan 13 jaar aan studies en 10.000 uren aan praktijkervaring is Vivian dé expert op dit vakgebied en kan zij alles vertellen over hormonale gezondheid. Vivian is een veelgevraagd spreker en weet precies hoe ze wetenschappelijke feiten, haar kennis en ervaring kan combineren met een flinke dosis humor. Haar kennis en passie “de invloed van hormonen op het leven van de vrouw en de man” deelt ze maar al te graag met zoveel mogelijk vrouwen én mannen. Één ding is zeker, na haar talk heeft de wereld van hormonen nog maar weinig geheimen voor zowel vrouwen, en ja ook, als mannen!

  Praktische informatie: De lezing/training is er in meerdere vormen en uiteraard in overleg aan te passen.

  Ben je nieuwsgierig geworden? Hieronder 2 voorbeelden van eerdere talks:

  1. Voor zowel mannen & vrouwen
  2. Of alleen voor vrouwen

  1. LEZING/TRAINING: “HOE HORMONEN JOUW GEDRAG, GEZONDHEID EN SUCCES BEPALEN”

  DUUR : 45-60 MIN INCL Q&AVOOR WIE: VROUWEN EN MANNEN

  Mocht je het nog niet weten: Mannen en vrouwen zijn écht anders 😉

  Dat we verschillend functioneren is uiteraard bekend. We roepen niet voor niets mannen komen van Mars en vrouwen komen van Venus. Maar sta jij er weleens bij stil waar dit vandaan komt?

  Het antwoord is heel simpel; het komt door onze hormonen. Gedrag, humeur en gezondheid worden door 1 mechanisme gestuurd op ieder vlak. Je hormonen zorgen er niet alleen voor dat je de ene dag vliegend door het leven gaat en de andere dag je echtscheiding wilt aanvragen. Of zijn niet alleen de veroorzaker van de bekende klachten zoals de menstruatie, zwangerschap en de menopauze. Nee, ze doen nog veel meer.

  Onze hormonen beïnvloeden de productiviteit van zowel mannen als vrouwen. Zowel de man als vrouw is het meest productief en vitaal wanneer onze hormonen in balans zijn. En dat gaat veel verder dan een goed humeur of een productieve werkdag. Denk hierbij aan een drastische daling in het ziekteverzuim, een betere sfeer op de werkvloer en een exponentiële groei in pro activiteit.

  Kortom; na deze talk weet zowel de man als de vrouw de belangrijke rol van onze hormonen en hoe dit niet alleen op de werkvloer maar ook in je privéleven in je voordeel kan werken.

  Boek deze lezing

  2. LEZING/TRAINING: “HERSTEL JE HORMONEN” (ALLE LEEFTIJDEN) OF “DE (PRE)MENOPAUZE KAN OOK LEUK ZIJN” (40PLUS)

  DUUR : 45-60 MIN INCL Q&AVOOR WIE: VROUWEN

  Tijdens deze training leer je hoe je als vrouw jouw lichaam en je hormonale fases beter kunt gebruiken én dit op een positieve manier voor je kan laten werken in je zakelijke leven. Tijdens deze training komen alle typische vrouwenklachten naar voren en zijn er geen taboes. We hebben er namelijk allemaal last van.

  In deze training leer je alles over de bewezen Viv Methode en hoe jij deze zelf direct kunt toepassen. Vivian vertelt het op een luchtige, leuke manier en jij, met jouw team, kan direct aan de slag!

  Het resultaat? Meer energie, een goed humeur en een fijne fysieke gezondheid.

  Na de training weet jij, samen met alle vrouwen uit je team, hoe jij de regie in handen kunt nemen en vervelende hormonale klachten als stemmingswisselingen, een kort lontje, weinig energie, eventueel opvliegers, en ga zo maar door, de baas wordt.

  Praktische informatie:

  Deze lezing/training is ook in kleine groepen te boeken (bv: managementteams).

  Extra toevoeging: Naast de lezing/training is het online programma “in 8 weken hormonaal in balans” erbij te boeken. Deelnemers kunnen hiermee na de live sessie zelf aan de slag om zo nog sneller positieve resultaten te ervaren. Dit online programma valt bij de meeste bedrijven binnen de E-learning opties.

  Boek deze lezing
  Al gesproken voor:

  Reviews

  Vivian als spreker

  Gediplomeerd Hormoonexpert (vanuit de visie klinische Psycho-
  Neuro-Immunologie).
  Bestsellerauteur (meer dan 40.000 boeken verkocht)
  Spreker en Rasondernemer
  Oprichter supplementenlijn Viv Healthy (speciaal gericht op
  vrouwengezondheid)

  Lees meer