Gezond afvallen is een uitdaging. Soms nemen we extreme maatregelen om maar gewicht kwijt te raken, maar is dat ook de beste manier? Op Vivonline vind je de belangrijkste 10 regels om gezond af te vallen en deze zijn door Vivian zelf opgesteld. Op deze pagina vind je alle artikelen die te maken hebben met het onderwerp afvallen en hoe je dat op een gezonde manier doet.

Afvallen op verschillende manieren

Wat is de juiste manier van gezond afvallen? Is dat intermittend fasting, het gebruik van Bach bloesem, uitermate veel sporten of weinig eten? Er zijn vele ‘fouten’ die je kunt maken als je kilo’s kwijt wilt raken. Het is daarom erg belangrijk te weten hoe te beginnen met afvallen en waar je op moet letten. Wist je bijvoorbeeld dat er onwijs veel verborgen dikmakers zijn?

Afvallen en voeding

Wat mag je wel en niet eten als je wilt afvallen? Wat is het effect van voeding op ons gewicht? Waarom lukt afvallen niet? Mag je koolhydraten eten als je gewicht wilt verliezen? Hoe blijf je gemotiveerd? Op al deze vragen wordt antwoord gegeven op Vivonline, dus lees de artikelen op deze pagina en zet hem op!