Women Supplements by Vivian Reijs  

Een gezond cadeautje voor jezelf of om iemand mee te verrassen. Geef elkaar een beetje gezondheid cadeau!
Mijn eigen supplementenlijn: Women Supplements by Vivian Reijs.
Samen met een team van deskundigen met 30 jaar ervaring in de supplementen branche, wilde ik een lijn ontwikkelen van hoogwaardige voedingssupplementen speciaal voor vrouwen. 
Met precies de juiste samenstelling die het lichaam in staat stelt om zo optimaal mogelijk te kunnen functioneren en zo onze gezondheid en hormoonhuishouding kan ondersteunen.
Met het lanceren van mijn eigen supplementenlijn voor vrouwen komt een lang gekoesterde droom uit. Want het is mijn missie om vrouwen te helpen naar een betere hormoonbalans en een gezonder, blijer en energieker leven. Supplementen kunnen daar absoluut aan bijdragen. Het is in deze tijd extra belangrijk om op onze inname van voedingsstoffen te letten. Wij zijn steeds meer bewerkt voedsel gaan eten, het gehalte aan vitaminen en mineralen in onze groenten en fruit is gedaald. Daarnaast ervaren wij tegenwoordig ook meer stress, wat ons berooft van vitamines en mineralen. Daarom mogen we juist in deze tijd nog beter voor ons lichaam en onze hormoonhuishouding zorgen, en tevens onze weerstand optimaliseren.

Waarom lanceer ik deze lijn speciaal voor vrouwen?

Vaak werd mij de vraag gesteld door vrouwen:
welke supplementen moet ik nou dagelijks nemen om mijn hormoonhuishouding te ondersteunen?” of “hoe kan ik mijn weerstand verbeteren?”
Daarom kwam ik op het idee, om de keuze voor jou makkelijker te maken en een box samen te stellen met de basis suppletie  waarvan ik denk dat wij vrouwen deze hard nodig hebben om onze (hormonale)gezondheid en weerstand te optimaliseren. Deze supplementen worden in 2021 aangevuld met supplementen die ingezet kunnen worden bij typische vrouwenklachten als, PMS, PCOS.
De health box is te verkrijgen in 2 varianten:
Basic Box    (84,95 inclusief verzendkosten)
Deluxe Box (109,95 inclusief verzendkosten)

Hoe uniek is deze hoogwaardige supplementenlijn?

Om ervoor te zorgen dat de opneembaarheid maximaal is hebben we gekozen voor de liposmale variant (Natuurlijke liposomen volgens LipoCellTech™). Wat betekent dat het transportmiddel van de supplementen en vetbolletje bevat, liposomen genaamd. Lipsomen zorgen ervoor dat actieve bestandsdelen in hogere concentraties en in de meest zuivere vorm bij de aangewezen cellen komen, waardoor de opnamecapaciteit tot wel 97% kan zijn. Alle producten worden tevens uiterst zorgvuldig samengesteld. Elk ingrediënt wordt kritisch geselecteerd op kwaliteit en zuiverheid. Enkel de beste ingrediënten komen terecht in mijn producten. Géén onnodige stoffen. Géén goedkope alternatieven. Gewoon helemaal puur.

  • Ongekend hoge biologische beschikbaarheid
  • Natuurlijke liposomen volgens LipoCellTech™
  • Uitgebalanceerde samenstelling
  • Geschikt voor dagelijks gebruik

Welke supplementen krijg je?

Om te starten hebben we een basis pakket samengesteld. Een pakket waarvan ik denk dat deze onmisbaar is om onze gezondheid en hormonen te ondersteunen en veilig om dagelijks te nemen. (en ja deze mogen we ook eventueel aan onze mannen geven :). Maar daarnaast zal de komende maanden de lijn aangevuld worden met supplementen specifiek voor typische hormonale vrouwenklachten zoals PMS, PCOS. (niet geschikt voor mannen). Lancering voorjaar 2021.

Vitamine D3 & K2 & Magnesium.  Vitamine D3, wat het immuunsysteem versterkt, maar vooral verantwoordelijk is voor de opname van calcium, wat juist voor vrouwen boven de 40 erg belangrijk is. Maar wel in combinatie met K2 en Magnesium, omdat je daarmee de opname van calcium verbetert in de botten.

Vitamine C: Omdat het naast een sterke antioxidant ook je weerstand kan verhogen. Je kan helpen bij progesteron aanmaak, wat weer belangrijk is voor vrouwen die kampen met PMS, PCOS en/of beginnende menopauze klachten. Daarnaast is Vitamine C nodig om collageen te vormen en bij te dragen aan een mooiere huid.

Multi: Omdat wij vrouwen in bepaalde periodes wat extra vitamines en mineralen kunnen gebruiken, zeker als we wat hormonale problemen ervaren of onze weerstand laag is. Een veilige dagelijkse hoeveelheid die je lichaam en hormoonhuishouding ondersteunt.

Immuun booster: Monolaurine is een vetzuur die een antibacteriële en antivirale werking heeft. Mijn favoriet als het gaat om virussen & bacteriën bestrijden, maar ook bijv. bij het onder controle houden van candida.

De boxen zijn te bestellen in 2 varianten:

De Basic Box bevat:  (maandbox, 84,95 inclusief verzendkosten)

Vitamine C

Vitamine C is betrokken bij vele biologische processen in ons lichaam. De antioxidantfunctie van vitamine C is onder meer van belang voor het behoud van gezonde cellen en weefsels en ondersteunt het immuunsysteem. Vitamine C heeft ook een gunstige invloed op hart en bloedvaten, botten en kraakbeen. Zorgt dus voor een mooiere en sterkere huid, betere weerstand en helpt bij vermoeidheid.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

60 capsules (dosering 2 per dag)

Multivitamine

Draagt bij tot behoud van spierfunctie, botten en tanden. Goed voor huid, slijmvliezen en gezichtsvermogen. Ondersteunt o.a. het immuunsysteem, zenuwstelsel en metabolisme. Kan bijdragen aan vermindering van stress en vermoeidheid.

Dit product is een aantal producten in 1, namelijk een antioxidant, multivitaminen, multi mineralen, MethylB12, de D3/K2 en Fosfolipiden. Door liposomaal transport heeft dit product de allerhoogste opneembaarheid van vitamines en mineralen in de lichaamscellen.

Geschikt voor vegetariërs.

30 capsules ( dosering 1 per dag)

D3 & K2 & Magnesium

De combinatie vitamine D3 en K2 (MK-7) met magnesium (citraat) verhoogt de calciumopname in de botten, draagt bij aan een normale energiehuishouding en heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en het immuunsysteem.

Geschikt voor vegetariërs.

30 capsules ( dosering 1 per dag)

De Deluxe Box bevat: (maandbox, 109,95 inclusief verzendkosten)

Alle bovenstaande supplementen van de Basic Box worden aangevuld met onderstaande immuun booster om je weerstand extra te ondersteunen.

Immuun Booster – 100% Monolaurine

Monolaurine behoort tot de lange vetzuren die van nature voorkomen in moedermelk en bepaalde plantaardige oliën, zoals kokosolie. Wetenschappers hebben de afgelopen twee decennia mogelijke toepassingen van monolaurine op gebied van antibacteriële en antivirale werking onderzocht.

90 capsules ( dosering 2 per dag)

Mijn supplementenboxen zijn een vrouwelijk, leuk en gezond cadeautje voor jezelf óf om aan een ander cadeau te geven. Een gezond lichaam en een fijne hormonale balans is dichterbij dan je denkt.

 

Ps:  in alle Health boxen zit nog een extra cadeautje voor jou! Namelijk een kortingscode op mijn online programma “In 8 weken hormonaal in balans”.

Liefs Vivian