Pak je regie terug na het stoppen met de pil, zonder vervelende klachten!


Ben je klaar met vervelende bijwerkingen van de pil, voel je je helemaal niet jezelf en twijfel je om te stoppen met de pil?

Of ben je al even gestopt met de pil en ervaar je op dit moment vervelende 'ontpillen' klachten zoals acne, moodswings, PMS, haaruitval, vermoeidheid en komt je cyclus niet echt op gang?

Met mijn ‘Gezond Ontpillen' training pak jij de regie terug EN word je je verlost van vervelende klachten.

Zodat jouw cyclus zich weer herstelt en jij zelf dus ook :)

> Ik wil dit echt meteen

Vivian Reijs

Hormoonexpert / Klinische Psycho Neuro Immunologie therapeut en Auteur van de bestsellers "Herstel je hormonen" en "Herstel je gewicht".

''Al meer dan 5.000 vrouwen zijn met mijn online programma's van hun hormonale klachten afgekomen!''

Stoppen met de pil kan vervelende klachten geven

Voor sommige vrouwen is het stoppen met de pil een verademing, voor andere vrouwen even wennen. Soms komen oude klachten weer naar boven drijven, zoals acne, moodswings of krijg je weer heftige menstruaties of komt je cyclus maar moeilijk weer op gang. EN zeker als je een kinderwens hebt, geeft dat soms echt stress.

Als je stopt met de pil, na lange tijd, dan duurt het even voordat je weer een normaal ritme vindt. Wanneer je jarenlang dagelijks een dosis synthetische hormonen binnen krijgt, onderdrukt dit de natuurlijke aanmaak, we noemen dit ook wel je HPG-as ( je geslachtsklier-as). Als deze niet goed functioneert ontstaan er vervelende klachten. Tevens zorgt de pil voor vitamine- en mineralentekort en heeft het ook effect op andere hormoonklieren. Dus ik begrijp goed dat je er op een gegeven moment mee wilt stoppen. Maar stop je na maanden of jaren met je pilgebruik, dan heeft je lichaam even tijd nodig om dit op eigen kracht weer op gang te brengen. En deze herstelperiode kan soms pittig zijn, als je niet weet wat je hieraan kunt doen. Deze fase heet ‘ontpillen’ en dit zorgt bij veel vrouwen voor vervelende symptomen.

Heb jij last van ontpillen symptomen?
✔️ Je krijgt weer acne, je huid wordt weer onrustig
✔️ Je menstruatie blijft uit of is heel onregelmatig
✔️ Je krijgt last van haaruitval
✔️ Je humeur wordt er ook niet beter op, je hebt stemmingswisselen
✔️ Of je wordt ineens heel heftig ongesteld

✔️ Je voelt je vermoeider dan normaal

YES, dit herken ik en ik ben er klaar mee

''De hoofdpijn verdween, de vermoeidheid verdween, mensen vonden me weer leuk. Ik vind mezelf weer leuk en dat is natuurlijk het allerbelangrijkste eraan!''

''Hoi, ik ben Sanne.

Ik ben 33 en vanaf mijn 20ste ben ik veel aan het switchen met anticonceptie. Ik heb vanalles geprobeerd, maar ik voelde me altijd heel ver weg van mezelf. Ik was maar 2 dagen in de maand echt mezelf.

Al die andere dagen was ik een hormonenmonster met stemmingswisselingen: Ik voelde me opgeblazen, was moe, had soms heel erg honger, dan weer helemaal niet. Totdat ik drie jaar geleden stopte met alles. Alle anticonceptie. Ik wilde helemaal terug naar de basis, maar dat hielp nog steeds niet. Mijn klachten hielden nog steeds aan.

Totdat ik vorig jaar bij Vivian terechtkwam. En daar kreeg ik ontzettend veel informatie. Vivian vertelt het echt heel erg fijn en behapbaar. Ik ging mij steeds meer mijzelf voelen. De hoofdpijn verdween, de vermoeidheid verdween, mensen vonden me weer leuk. Ik vind mezelf weer leuk en dat is natuurlijk het allerbelangrijkste eraan! En ik had echt een heel erg fijn cadeautje. Want ik ben eindelijk zwanger geworden.

Dus als je nog twijfelde, dit is wel een heel mooi bewijs dat de programma's van Vivian echt werken. En ik raad het jullie echt allemaal aan! Doe het! Want het brengt mij het mooiste cadeautje wat er is. En dus wie weet heeft het voor jou ook iets fantastisch in petto.

Dankjewel Viv.''

In de Ontpillen Training ontdek je:

⭐️ Alles over de effecten en bijwerkingen van de pil

⭐️Welke tekorten je kunt oplopen door het gebruik van de pil en hoe je deze tekorten weer kunt aanvullen
⭐️ De belangrijkste stappen die jou helpen jouw "ontpillen-klachten" te verminderen of te voorkomen
⭐️ Hoe je weer in je normale ritme komt
⭐️ Hoe jij je cyclus zelf kunt stimuleren

⭐️ Wat je het beste wel en niet kunt eten om jouw klachten te verminderen
⭐️Hoe je jouw lever kunt ondersteunen om jarenlang pilgebruik te ontgiften

⭐️Hoe jij in een paar weken weer controle over jouw lichaam krijgt

De pil is een verstoorder van jouw natuurlijke cyclus

Als klachten weer opspelen na het stoppen met de pil ben je misschien geneigd om weer met de pil te starten. Maar mijn advies is: Zet even door!! Want dit wordt beter.

En onderschat het gebruik van de pil niet op lange termijn. Ik raad het persoonlijk niet aan om de pil jarenlang te slikken.
De pil kan namelijk een behoorlijke verstoorder van jouw natuurlijk cyclus zijn en beïnvloedt meer processen dan je denkt. Je schildklierfunctie, de ontgiftingscapaciteit van de lever worden beïnvloed en je creëert tekorten aan essentiële vitamines/ mineralen.


Het kan soms een paar maanden duren voordat je cyclus weer op gang kom, maar met de stappen uit mijn programma kun je dit proces versnellen en optimaliseren
. En je weer lekker in je vel voelen. Geef je lichaam wel even de tijd en zorg goed voor jezelf. In deze online training ga ik je daarbij helpen!

🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

"Ik ben ontzettend blij dat ik deze cursus heb aangeschaft! Ik vind je manier van uitleggen heel erg prettig en inspirerend. Ik merk echt een heel groot verschil. Ik voel mij eigenlijk een beetje een ander mens! Ik ben veel rustiger, ik voel mij lekkerder in mijn vel, gelukkiger:-)!

Heel erg bedankt! Ik ga volhouden, en mij nog verder verdiepen in supplementen en alle andere tips. Ik ben begonnen met de voeding en dat maakt al een enorm verschil. Ik hoop dat dit een levensstijlverandering is en dat ik dit blijf toepassen, ik kan het mij niet anders voorstellen...."

- Annelies -

🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

" Na bijna 10 jaar de pil te hebben geslikt besloot ik te stoppen omdat ik geen rommel meer in me wilde stoppen en me niet goed voelde bij de pil.

Toen ik stopte kreeg ik veel last van 'ontpillen' klachten en voelde ik me eigenlijk eerst een stuk slechter. Mijn menstruatie kwam niet op gang, ik kreeg de diagnose PCOS en toen mijn ik langzaam weer een cyclus kreeg, was deze heel onregelmatig en had ik ontzettend veel last van PMS klachten, acne, moodswings en vermoeidheid.

Dit programma, met alle fijne tips van Vivian, heeft ervoor gezorgd dat mijn cyclus nu weer regelmatig is geworden, mijn PMS klachten zo goed als verdwenen zijn, mijn huid beter is, mijn energieniveau is gestegen! Ik kan dit iedereen aanraden die twijfelt om te stoppen met de pil of gestopt is en zich snel weer goed wilt voelen.- Naomi -

'Ontpillen', de verschillende onderdelen

Met mijn bewezen methode help ik jou te ontpillen, zodat jouw klachten verdwijnen en je jouw cyclus weer herstelt en op gang brengt.

  • 4 video's en audio's (ongeveer1,5 uur) over het stoppen met de pil, ontgiften van de lever, xeno-oestrogenen en hoe je jouw cyclus weer op natuurlijke wijze op gang kunt krijgen
  • Ondersteunende online gids met hoe je in 5 stappen kunt ontpillen
  • Toegang tot de online omgeving voor 3 maanden (daarna mogelijkheid tot verlengen v.a. €49,90 per jaar)
  • Je komt in een online community omgeving. Zo kun je elkaar lekker motiveren en van elkaar leren!

Over Vivian

Ik ben Vivian Reijs: moeder van 2 prachtige kinderen, dochter Day(18) en zoontje James (7). Gediplomeerd hormoonexpert, biohacker vanuit de visie klinische Psycho Neuro Immunologie, Spreker en Auteur van de bestsellers “Herstel je hormonen” en “Help, ik val niet af!” (meer dan 40.000 verkocht).


Met mijn boeken, eigen supplementenlijn Viv Healthy (speciaal voor vrouwen), online trainingen en (bedrijfs)lezingen, heb ik inmiddels duizenden vrouwen geholpen om weer de leukste versie van zichzelf te worden.


Middels mijn holistische aanpak zoals leefstijl & mindset aanpassingen, de juiste voeding en aanvullende suppletie, help ik vrouwen om onbewuste patronen te doorbreken en praktische biohacks toe te passen.


Alles met als doel dat jij het leven kunt leiden dat je wilt met de energie, het humeur en het lichaam waar je echt gelukkig van wordt!


Deze elementen komen samen in mijn unieke “Viv Hormoon Herstel Methode” om zo zoveel mogelijk vrouwen te kunnen helpen met het verbeteren van de hormonale gezondheid.

Vivian Reijs, bekend van:

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil met dit programma en de Viv Hormoon Herstel Methode?
Dit nieuwe programma gaat echt puur alleen over ontpillen. Het is een onderdeel uit de gehele Viv Methode. Maar we bieden deze los aan voor dames die eerst hier mee willen starten.

Het programma (de Viv Hormoon Herstel Methode) is het meest exclusieve en complete programma. Daar wordt ook diep ingegaan op ALLE hormonale klachten en onderwerpen als stress, spijsvertering, menopauze-klachten, PMS, PCOS etc. Dus dit is echt het totaal plaatje. 

Wat als ik wil 'ontspiralen / met de spiraal stoppen wil'?

Een spiraaltje is anders dan de pil: minder belastend voor de lever, bevat minder hormonen en geen oestrogenen. Maar... ook als je stopt met een spiraaltje raad ik ZEKER het programma aan om (sneller) in je natuurlijke cyclus te komen. Ik raad het iedere vrouw aan die een tijdje stopt met anticonceptie.

Wanneer begint het programma?
Het programma start direct na aankoop. Je volgt het op je eigen tempo. Je krijgt gelijk toegang tot alle content.


Hoe lang duurt deze cursus?
De cursus bestaat uit een aantal video's, audio's en ondersteunende info in pdf en duurt ongeveer 1,5 uur in totaal. Je kunt de video's en audio's op je eigen tempo volgen, je houdt 3 maanden toegang.

Hoe lang heb ik toegang tot het programma?
Je hebt 3 maanden toegang. Daarna heb je de optie om te verlengen voor 49,90 euro per jaar.