• Heb jij last van moodswings?

 • Heb jij last van een opgeblazen buik al een week  voordat je ongesteld wordt?

 • Of worden je borsten bijna 1 cupmaat groter en voelen ze gezwollen?

 • Voel jij je prikkelbaar, down of boos of angstig de week of soms wel 2 weken voordat je ongesteld wordt?

 • Heb je soms last van heftige en pijnlijke menstruaties?

 • Voel je je eigenlijk maar 2 weken echt goed per maand en 2 weken niet jezelf?

Ik heb jarenlang deze PMS klachten zelf gehad. Ik voelde me 2 weken in de maand heerlijk, blij, energiek en 2 weken veranderde ik echt in een draak. Ik was moe, prikkelbaar, moodswings, had een opgeblazen buik, heftige bloedingen, opgezwollen en pijnlijke borsten, kon best wel down zijn en voelde me die weken totaal energieloos. Herken jij dit? Dan weet jij hoe vervelend dit is. Om deze reden ben ik me 12 jaar geleden gaan verdiepen in hormonen, want ik was het echt zat. Met het gevolg dat ik inmiddels gediplomeerd orthomoleculair Kpni hormoontherapeut ben. En inmiddels helemaal in de ban ben van hormonen! Want ik wil vrouwen zoals jij verlossen van deze vervelende klachten. Want ik weet nu wat ik fout deed. En dat ga ik jullie vertellen.

Ik weet dat veel volgers van mij ook last hebben van bovenstaande hormonale klachten, aangezien ik dagelijks vragen krijg over PMS gerelateerde klachten. Misschien ben jij ook wel 1 van die vrouwen?
Daarom wilde ik niet langer wachten om jullie, naast mijn boeken en lezingen, nog iets extra’s te bieden.
Deze audiotraining STOP PMS (ruim 1 uur) helpt jouw PMS klachten te stoppen of drastisch te verminderen. Echt het kan!
Ik deel met jou in deze training handige en concrete tips, de valkuilen wat je zeker niet moet doen en alles wat je wel wilt doen. Tips die je meteen kunt toepassen, vandaag nog! Want je hormonaal zo uit balans voelen is echt niet nodig.
Het leven is zoveel fijner als je verlost bent van deze vervelende PMS klachten. En dat gun ik jou ook.

 

Wat biedt deze STOP PMS audiotraining jou:

 • 60 minuten audio met mijn voeding, leefstijl en supplementen tips die je helpen PMS te bestrijden
 • Een fijne handleiding die je meteen kunt gebruiken
 • Mijn persoonlijke tips die mij hebben geholpen
 • Bonus: shoplist met voeding welke wel en niet geschikt is voor jouw hormonen
 • Bonus: checklist met hormoonverstorende stoffen in huidverzorging
 • Je kunt de audio afluisteren wanneer je wilt en blijft 3 maanden beschikbaar

 

Wat ga je merken als je deze STOP PMS audiotraining gaat toepassen:

 • Veel beter humeur
 • Je bloedingen worden minder heftig
 • Je moodswings verdwijnen
 • Je slaapt beter
 • Je cravings heb je onder controle
 • Je borsten en buik voelen minder opgeblazen
 • Je hebt veel meer energie
 • je hebt veel meer grip op jouw hormoonhuishouding

Deze training zou ik elke vrouw aanraden, om als een fijne handleiding in huis te hebben.

Dit vonden een aantal dames ervan

“Ik vond je PMS audiotraining erg interessant! Heb niet perse PMS, al ben ik soms wel een draak met een kort lontje, zeker nu met 2 kleine  kindjes 24/7. Maar vond het erg interessant, ook omdat ik naast mijn werk een studie volg voor voedingscoach. Je legt alles prettig uit. Dat wilde ik je laten weten”

 

“Ik heb je training geluisterd en ben er heel blij mee. Ik had je boeken al, maar vind het fijn dat dit specifiek over PMS gaat”

 

“Hi Vivian, ik heb afgelopen week de PMS audiotraining geluisterd. 1 uur lang super fijne tips en inzichten Mijn aantekeningen zorgen steeds voor een goede reminder. Door je enthousiasme voel ik me krachtig genoeg om het te gaan naleven”

 

Wil jij ook aan de slag met jouw PMS klachten?  Meld je hier aan

Prijs: 39,-

 

 

Of liever een intensiever programma volgen?

Misschien spreekt de audiotraining je aan?  Of misschien heb je meer zin om 8 weken lang online door mij gecoacht te worden?  Wil je tot in detail weten wat je kunt doen om je hormonen in balans te krijgen. En weten welke supplementen geschikt zijn voor jouw klachten, wat je mag eten en welke recepten je kunt maken, wat mijn kookgeheimen zijn en wil je weten hoe ik dat allemaal heb gedaan?   Wellicht is dan het uitgebreide 8 weekse onlineprogramma iets voor jou. Hierin deel ik echt al mijn hormoongeheimen. Meer weten?  Klik hier voor meer info

Ik wens je heel veel luisterplezier en succes! Hopelijk ben je snel verlost van je PMS klachten.

 

 

Heb je mijn planner/agenda al? Jouw persoonlijke cyclusplanner is nu verkrijgbaar!

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.