Samenwerkende apotheken Enschede

We hebben zoveel reacties gehad en allemaal positief. 100% vindt jou een goede spreker en we vonden jouw bijdrage aan de ladiesnight helemaal top.


Prorail

Meer dan 50 deelnemers waren bij de lezing van Vivian aanwezig. Zij vonden het heel leerzaam, interessant, ook heel veel herkenning en nieuwe inzichten. Fijne praktische bruikbare tips. Een enthousiaste spreekster. de tijd vloog voorbij en had nog veel langer mogen duren. Een groot succes dus! Wij raden daarom iedereen aan om Vivian binnen het bedrijf een lezing over de menopauze te laten geven?


PS. Food & Lifestyle

Vivian heeft tijdens ons PS. food & lifestyle coach event haar inspirerende missie gedeeld met onze voedingscoaches. Zij weten veel over voeding en een gezonde levensstijl. Haar verhaal was interessant en waardevol voor onze coaches zelf én om hun cliënten nog beter te kunnen helpen naar een gezond gewicht


VGZ

Vivian heeft op ons evenement gesproken over de relatie tussen de overgang en voeding. Een mooi en inspirerend verhaal met herkenning, tips én humor. De vragen achteraf werden ook stuk voor stuk persoonlijk beantwoord door Vivian en dat zorgde voor mooie verhalen in de zaal. Kortom, een geslaagde keuze!


New loreto

Hormoonproof begint bij een goed ontbijt. Sterke vrouw met een duidelijk verhaal!


De Nieuwe Lichting

Vivian heeft een missie en deelt haar kennis met passie


Almelo business club

Je denkt heel vaak dat je niks kunt doen aan bepaalde klachten en neemt ze maar voor lief. Vivian laat je beseffen dat dat helemaal niet hoeft en je niet met die klachten hoeft te leven!


Veolia

Natuurlijk niets anders dan lof. Ik vond je geweldig en heb zoveel positieve reacties ontvangen. Wij waren zonder uitzondering onder de indruk van jouw kennis en professionaliteit Ik hou je zeker in gedachten als ik iets dergelijks voor onze dames ga organiseren. Jij - als hormoon- en voedingsexpert - hebt echt het verschil gemaakt! Door jou hebben we kunnen ontdekken wat er allemaal mogelijk is omdat je klip en klaar uitgelegd hebt hoe een hormoonhuishouding - zowel bij vrouwen als mannen - werkt en welk effect het heeft op (werk)geluk. Dank je wel daarvoor Vivian! HG, Linda Castricum