Archives Testimonials

Petra

''Ik ben ontzettend blij dat ik heb deelgenomen aan de 8-weekse online training. Ondanks dat ik geen extreme hormonale klachten heb is het echt een aanrader voor elke vrouw om meer over haar cyclus te leren en hier en daar wat dingen aan te passen wat een positieve werking heeft op je hormonale huishouding. Ook wanneer je andere ''lichamelijke klachten'' ervaart kan deze training heel waardevol zijn. Verder heb ik ook geleerd om goed naar mijn lichaam te luisteren, dat een mindere dag er ook mag zijn (en heel normaal is) en welke voeding ik het beste kan laten staan en ook waarom! Elke week heb je zin om aan de slag te gaan met de nieuwe kennis wat natuurlijk ook komt door Vivian haar enorme enthousiasme! Waardevol programma.'' 


Jorieke

"Ik zou iedereen het traject van 8 weken aanraden! Je krijgt niet alleen meer inzicht in je cyclus en hormonen, maar vooral wat het effect is van gezonde voeding en je daardoor goed voelen. Je wordt ook nog eens heel blij van de manier waarop Vivian het allemaal uitlegt. Het is goed te volgen en heel erg leerzaam. Het motiveert je echt om er voor te gaan. En is heel erg goed vol te houden!"


Danielle

Mijn PMS is dus gewoon echt weg! Kan het nog haast niet geloven, niet gedacht dat dit zo snel zou werken moet ik bekennen. Maar zo blij! Ik had ook eigenlijk niet in de gaten dat ik eigenlijk best wel op suikers leefde… En dat de kopjes koffie juist niet werkte en dat mijn buik helemaal niet blij wordt van gluten….Maar toch is het zo. Ik heb nooit meer een opgeblazen buik gehad de afgelopen weken, terwijl dit voorheen elke avond was. Ik heb veel meer energie en voel mij opgewekter. En ik moet bekennen dat ik nog niet eens heel erg streng voor mijzelf geweest ben, maar door een aantal belangrijke aanpassingen te doen al zoveel bereikt! Ander pluspunt van het programma is dat je gewicht verliest, puur door je voeding aan te passen. In 4 weken was ik 2,5 kg kwijt.


Evelien

Dit programma heeft me geholpen met het zetten van de puntjes op de i. Ik wist best al veel over gezonde voeding en hormonen, maar Vivian weet écht niet normaal veel. Haar enthousiasme maakt dat je echt zin hebt om week na week aan de slag te gaan met het geleerde. Wat ik geweldig vind is de holistische aanpak;het gaat niet alleen over voeding, maar ook over stress en zelfvertrouwen. Zo goed om je bewust te worden van de invloed hiervan op je gezondheid en hormonen. Dankjewel voor alle fijne kennis, inzichten, tips & tricks!


Nanda

De grootste motivatie voor mij was om deel te nemen omdat het maar niet lukte om zwanger te worden. Mijn man en ik zijn door de mangel gehaald in het ziekenhuis, maar daar werden geen bijzonderheden gevonden gelukkig. Toch raakten we niet zwanger.  Het mooiste resultaat dat te behalen viel met het programma hebben we behaald: namelijk ZWANGER zijn van ons eerste kindje. Wat een feest!!! :)