Binnenkort ga ik genieten van een heerlijke vakantie op mijn favoriete eiland Ibiza. Een goede zonbeschermer mag dan absoluut niet ontbreken in mijn koffer. Maar welke zonnebrand past het beste bij mijn huid en zorgt voor optimale bescherming? Er is inmiddels zoveel te krijgen dat ik soms niet meer weet wat het beste product is! Herkennen jullie dit probleem?

Na een avondje speurwerk kwam ik de Earth.Line zonproducten tegen. De Earth.Line Sun Care Producten bieden veilige en effectieve en 100% natuurlijke minerale zonbescherming verrijkt met kruiden en plantenoliën met anti-huidveroudering voordelen. De producten combineren de zuiverste planten- en kruidenextracten geleverd in een basis van vitamine E voor een gezonde huid welke optimaal beschermd wordt tegen de zon. Kijk; dat is precies wat ik zoek!

De voordelen even op een rijtje:

  • 100% natuurlijke minerale & plantaardige UVA/UVB zonnefilters;
  • Effectieve zonbescherming in SPF 15 en 20;
  • Water afstotend;
  • Minerale bescherming zonder witte waas;
  • Beschermt de huid tegen uitdrogen en veroudering;
  • > 25% gecertificeerd biologisch;
  • Dierproefvrij.

Alle voordelen spreken bij ontzettend aan! En hoe leuk, ik mag deze producten gedurende mijn vakantie gaan testen! Ik ben erg benieuwd. Jullie horen snel over mijn ervaring! Houd de site dus goed in de gaten (ook voor wat leuke vakantiekiekjes!)