Mensen motiveren vind ik het allerleukste wat er is. Daarom geef ik graag lezingen voor zowel grote als kleine groepen.  Ook geef ik consulten/lezingen aan bedrijven over een gezonde leefstijl met veel praktische tips. Mijn doel is om een gezondere werkvloer en  werknemer te creëren. Het personeel een stukje gezonder en blijer te maken, zodat het ziekteverzuim daalt en de werknemer zich echt vitaler en gezonder voelt. Ik help hier graag bij.  Hiervoor maak ik dan een actieplan en doe ik een uitgebreide kantine-check!

De lezing Viv’s 10 gouden regels is mijn handelsmerk. Hierin bespreek ik mijn 10 gouden regels waar je gegarandeerd gezonder, blijer, fitter en slanker van wordt.
Ben je geinteresseerd in een lezing of consult? Of wil je meer informatie? Stuur me een mail  vivian@vivonline.nl of via onderstaand formulier.

Liefs Vivian

 

Testimonials klanten

’Wauw! Super leuke en leerzame lezing van Vivian bij Willemsen sport!


“Sinds Vivian bij ons op kantoor is geweest en ons heeft meegenomen in een happy & healthy lifestyle zijn avocado’s en roomboter niet meer weg te denken uit ons lunchassortiment! Daarnaast heeft elke vestiging een smoothie koning(in) en worden er wekelijks lekkere fruit & groente sapjes gemaakt met de gekste creaties. Dankzij Vivian haar komst maken we meer bewuste keuzes in wat én wanneer we eten, met als gevolg dat we zowel lichamelijk als mentaal beter in ons vel zitten, waar we heel blij mee zijn!”
Marjet Spanjaard – Young Capital


[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]