Er komt een periode dat je voelt dat je hormonen uit balans te raken. En misschien ben je 35+ en merk jij al dat je lichaam aan het veranderen is, of je cyclus is niet meer zoals het was en je ervaart diverse hormonale klachten?  Klachten als vermoeidheid, heftige bloedingen, migraine, moodswings,  PMS of PCOS of beginnende menopauze klachten of geen gewicht kunnen verliezen? Dan is de LIVE trainingsdag  ‘Reset jouw hormoonbalans’ echt iets voor jou. Wil je net wat dieper gaan en ben je klaar voor een volgende stap, dan ga ik je deze dag helpen. 

 

Na een lange lockdown sta ik weer te poppelen om jullie weer live te kunnen helpen met het herstellen van de hormoonbalans. En daarom start op 4 september weer de eerste” RESET je hormoonbalans Live trainingsdag“.  Met nu nog meer kennis, gasttrainers, meer tips en een groep gelijkgestemde vrouwen.

Want teveel vrouwen hebben last van hun hormonen. Zeker boven de 35 gaat er al het een veranderen. Veel klachten zijn onnodig en sneller te verhelpen dan je denkt. Dit alles leg ik je uit op deze dag. Deze dag is heel informatie maar vooral ook heel praktisch. Want hoe kun je nou alles in de praktijk brengen. Hoe eet je nou echt, hoe sport je? Welke biobacks kun je toepassen om je hormoonhuishouding te resetten en zo de menopauze een beetje uit te stellen of er fijner doorheen te komen.  Want we willen vaak wel, maar we weten niet hoe.   En mijn hormoon R.E.S.E.T protocol en daarnaast mijn eigen hormoongeheimen met jullie delen.

Voor wie?

Veel vrouwen ervaren ongeveer vanaf het 35ste levensjaar veel meer vervelende hormonale klachten zoals moodswings, laag libido, migraine, prikkelbaarheid, verstoorde spijsvertering, vermoeidheid, heftige of onregelmatige bloedingen, niet kunnen afvallen, etc..   Deze klachten zijn niet nodig.  En zoveel vrouwen schamen zich soms voor het hebben van deze klachten en al helemaal om erover te praten. Maar wist je dat bijna 80% van de vrouwen op een bepaald moment in haar leven last heeft van klachten die eigenlijk allemaal hormonaal zijn?!

Special voor deze dames met deze klachten heb ik mijn RESET trainingsdag ontwikkeld.  Het wordt een inspirerende dag voor een kleine groep met vrouwen ( max 30), waardoor ik ook echt de tijd voor persoonlijke vragen kan nemen.   Ook deel ik die dag mijn nieuwste kennis op het gebied van het herstellen van je hormoonbalans met mijn R.E.S.E.T protocol. Want ik wil dat jij die dag naar huis gaat met veel praktische handvatten, die je direct kunt toepassen om jouw hormoonbalans te herstellen en je eindelijk weer je energie, humeur, vitaliteit, seksdrive en gezondheid terugkrijgt.

Hoe ziet de dag eruit?

 • We starten de dag met een bulletproof koffie
 • Daarna gaan we met elkaar een hormoonproof trainingsessie doen.
 • Start workshop het herstellen van hormonale klachten.
 • Samen gaan we genieten van een heerlijke hormoonproof lunch
 • Deel 2 workshop “Hoe nou in de praktijk”
 • Gast docent (interemittent living)
 • Tijd voor persoonlijke gezondheidsvragen.

Resultaat na de RESET live trainingsdag

 • Je hebt alle tools in handen om met jouw klachten aan de slag te gaan
 • Je weet waardoor je uit balans bent
 • Je krijgt hele praktische tips, waarmee je die dag nog kunt starten
 • Je krijgt mijn persoonlijke aandacht voor jouw gezondheidsvraag
 • Je bent samen met een leuke en gezellige groep gelijkgestemde vrouwen
 • Je weet nu precies hoe je kun trainen om jouw hormonen in balans te houden en of eventueel afvallen te bevorderen
 • Je gaat met veel energie en inspiratie naar huis, dat garandeer ik

 

Programma

Datum:       Zaterdag 4 september  

Tijd:            10.00u- 16.00

Lokatie:      Viv Health Company

                      Herenstraat 16

                      Bussum. (parkeren voor de deur en 2 minuten lopen vanaf het station)

Prijs:           247,-

 

Wil jij dit niet missen? Reserveer dan hier jouw plekje ( want VOL=VOL)