Live Reset je hormonen trainingsdag

Ervaar jij klachten als vermoeidheid, heftige bloedingen, weinig energie, geen zin meer in seks, stressklachten, migraine, moodswings, PMS of PCOS of geen gewicht kunnen verliezen? Heb je deze klachten al te lang weggewuifd met 'het hoort erbij. Ik moet gewoon even doorzetten' of heb je juist al van alles geprobeerd om van de klachten af te komen en heeft niks echt gewerkt?'

Dan is de dagworkshop ‘Reset jouw hormoonbalans’ echt iets voor jou. Wil je net wat dieper gaan en ben je klaar voor een volgende stap, dan ga ik je deze dag helpen. 

Herkenbaar?
Nou je bent echt niet de enige. Stiekem voelen veel meer vrouwen zich slechter dan je denkt.. Ja ook jouw vriendinnen, zussen, collega’s…..vaak zonder dat ze het durven uit te spreken. We zetten een lach op ons gezicht, maar daarachter kampen veel vrouwen met de meest vervelende klachten. 

Daarom organiseer ik een aantal keer per jaar de RESET trainingsdag. De dag die jou gaat helpen om inzicht te krijgen in de oorzaak van jouw hormonale klachten, maar vooral jou te helpen met de oplossing. Want misschien heb je mijn boeken al, of online programma of wil je gewoon toch eens wat vragen aan mij stellen over jouw klachten? Dat kan allemaal op deze RESET je hormonen trainingsdag

Ik ga jullie daarbij helpen. Want geloof me…je hoeft deze klachten niet voor lief te nemen, er is wat aan te doen.

> JA, DAAR WIL IK BIJ ZIJN!

Let op: beperkt aantal plekken 

Door: Orthomoleculair / hormoontherapeut Vivian Reijs 

Voor wie is deze RESET dag bedoeld?

Veel vrouwen ervaren vervelende hormonale klachten zoals PMS, moodswings, overgangsklachten, laag libido, PCOS, migraine, prikkelbaarheid, verstoorde spijsvertering, vermoeidheid, heftige of onregelmatige bloedingen, niet kunnen afvallen, etc.. Deze klachten zijn niet nodig.

Speciaal voor deze dames met deze klachten heb ik de dagworkshop ontwikkeld. Het wordt een inspirerende dag voor een kleine groep met vrouwen (max 40), waardoor ik ook echt de tijd voor persoonlijke vragen kan nemen.  

Ook deel ik die dag mijn nieuwste kennis op het gebied van het herstellen van je hormoonbalans met mijn R.E.S.E.T protocol. Want ik wil dat jij die dag naar huis gaat met veel praktische handvatten, die je direct kunt toepassen om jouw hormoonbalans te herstellen

De oorzaak van jouw klachten

De meeste vrouwen hebben geen idee dat heel veel lichamelijke klachten hormonaal zijn. Hoewel hormonen onzichtbaar zijn hebben ze zo’n grote invloed op alles in ons lichaam. Een veel grotere invloed dan iedereen denkt.

 • Je hormonen bepalen je humeur, je stemming, of je je opgewekt of depressief voelt
 • Je hormonen bepalen of je makkelijk spieren opbouwt en vet verliest
 • Je hormonen bepalen hoe je haren, je huid en nagels eruit zien
 • Je hormonen bepalen of je relaxed bent of snel in de stress schiet
 • Je hormonen bepalen of je ‘s ochtends opstaat met energie of moeilijk je bed uit kan komen
 • Je hormonen bepalen je mate van focus en concentratie
 • Je hormonen bepalen klachten rondom de menstruatie: pms, gespannen en pijnlijke borsten, stemmingswisselingen

Veel vrouwen leggen geen verband tussen de verschillende symptomen die ze hebben en hun hormonen. Maar als je hormonen uit balans zijn dan kan dit zoveel klachten veroorzaken. Er is eigenlijk niets in je lichaam dat niet wordt aangestuurd door hormonen.

Hormonale klachten hebben altijd een oorzaak. Tijdens de RESET dag ga je achter jouw oorzaak komen waardoor jij hormonaal uit balans bent. Dan pas kun je definitief gedag zeggen tegen, jouw hormonale buien, een slecht humeur, menstruatieproblemen, stressklachten, die opgeblazen buik, migraine, die vervelende vermoeidheidsklachten, niet kunnen afvallen of misschien al beginnende menopauze klachten!

Vivian Reijs, hormoonexpert voor vrouwen

Ik ben Vivian Reijs moeder van 2 prachtige kinderen, dochter Day(16) en zoontje James (4) en gediplomeerd orthomoleculair / hormoonexpert, biohacker vanuit de visie klinische Psycho Neuro Immunologie en Auteur van de bestseller "Herstel je hormonen".

Voordat ik begreep hoe hormonen werkte, had ik zelf jarenlang last van o.a. PMS, hormonale schommelingen zoals moodswings, en ik had altijd spijsverteringsklachten, kwam aan en ik werd prikkelbaar. Ik was totaal niet mezelf. Op een gegeven moment had ik er genoeg van. Ik wilde weer die energieke en blije vrouw zijn.

Doordat ik me verdiepte in mijn hormoonhuishouding, kwam ik erachter dat je hormonen alle processen in je lichaam aansturen. Zowel fysiek, mentaal als emotioneel. En dat vond ik zo fascinerend.

Daarom volgde ik allerlei studies de afgelopen 12 jaar van orthomoleculair therapeut, hormoontherapeut, tot klinische Psycho Neuro Immunologie therapeut. Om zo de oorzaak en oplossing te kunnen vinden voor hormonale klachten En ik ben blij dat ik aan jou mijn kennis mag doorgeven!

Wat levert de dag jou op?

 • Een heerlijke luxe dag waarin je ondergedompeld wordt in hoe een Hormoonproof leefstijl er nou echt uit ziet.(voeding, beweging, mindset, bio-hacks, supplementen, en nog veel meer..)
 • Maak kennis met de belangrijkste hormoongeheimen en biohacks om je te helpen met bovenstaande klachten
 • Een gezellige dagworkshop met veel persoonlijke aandacht, lol, positiviteit en plezier
 • Intiem in een gezellige setting met een groep gelijkgestemde vrouwen (40 max) Dus neem je vriendinnen, zussen of buurvrouw mee, want ik weet zeker dat zij ook klachten ervaart.
 • Je gaat naar huis met heel veel kennis en heb alle tools in handen die jij nodig hebt om jouw klachten te verhelpen
 • Je krijgt persoonlijk van mij antwoord op jouw gezondheidsvragen 
 • we gaan heerlijk en gezond hormoonproof lunchen samen
 • Nanneke van Optimal Health geeft je een workshop hoe je de lekkerste gezondste hormoonproof ontbijtjes kunt maken.

 • Je krijgt een hormoonproof interval training, dus neem je sportkleding mee
 • Maak kennis met mijn geweldige collega intermittent living coach José van Egmond. Zij zal jullie nog meer hormoon biohacks leren en zal een koude-training begeleiden!
 • Ik leer jou mijn 'Viv Methode’
 • Kraak de code, hoe we mooier, blijer en energieker kunnen worden.

Dit zeggen andere dames over de RESET dag

Programma

Datum:       Zondag 3 april

Tijd:             09:30-17:00

Locatie:       De Hoorneboeg
Hoorneboeg 5
1213 RE Hilversum

Kleding: Neem sportkleding en een handdoek mee

Investering:     247,-

FAQ

Je zou best willen gaan maar.. Je denkt: Ik heb al zoveel geprobeerd, dus waarom zou dit helpen?

Ik durf te garanderen dat het je gaat helpen, omdat inmiddels al zoveel vrouwen jou zijn voor gegaan en hun positieve ervaringen met mij hebben gedeeld. Ervaringen als; gewichtsverlies, het weer terugkrijgen van een normale menstruatie, gewenst zwanger raken, het verdwijnen van PMS en PCOS, huidverbetering, stabieler humeur, veel meer energie en het gevoel dat je niet wist dat je je zo goed kunt voelen.

Ik zou graag willen maar de datum komt me niet goed uit. Komt er nog een volgende?

We weten nog niet precies wanneer de volgende RESET dag is. We zullen dit per mail en op social media communiceren.

Ik vind het wel erg veel geld. Gun ik mezelf deze investering?

Ik begrijp dat geld een lastige kwestie kan zijn. Ik kan natuurlijk ook bij niemand in de portemonnee kijken, maar ik wil je wel helpen om te relativeren. Wat ik namelijk vaak zie is dat veel vrouwen met gemak een vakantie van een week boeken voor een paar honderd euro en de nieuwste iPhone kopen van €1000. Dat is niet eens een vraagstuk. Maar investeren in onze gezondheid vinden we al snel te duur. Ik probeer dan altijd te denken: Wat heb ik nou aan een geweldige vakantie als ik me niet fit en fijn voel? Wat is het dan nog waard? Dus mijn vraag aan jou is ook: Heb je het geld niet of vertel je jezelf dat dit het geld niet waard is? En mocht je het geld echt niet hebben, bedenk voor jezelf een plan om hiervoor te sparen. Waar een wil is, is een weg denk ik altijd.

Het is een investering in jouw eigen gezondheid. Veel vrouwen gaan vaak voorbij gaan aan hun eigen fysieke gezondheid en hebben het financieel vaak niet over voor zichzelf. Wel voor hun kinderen of hun business. Maar zoals in het vliegtuig....eerst jij, dan pas je kind. Want als jouw energie en humeur verbetert, wordt de wereld om je heen ook een stuk leuker. En heb je meer energie en tijd voor alle andere belangrijke dingen in het leven.

Voor wie is de RESET dag bedoeld?

Veel vrouwen ervaren vervelende hormonale klachten zoals PMS, moodswings, laag libido, PCOS, migraine, prikkelbaarheid, verstoorde spijsvertering, vermoeidheid, heftige of onregelmatige bloedingen, niet kunnen afvallen, etc.. Deze klachten zijn niet nodig. Speciaal voor deze dames met deze klachten heb ik deze dagworkshop ontwikkeld.