PLTS: Nieuw en over uit Los Angeles. Renée Vervoorn en Guy van der Reijden openen de deuren van de eerste PLTS Boutique Studio in hartje Amsterdam.

Samen met pilates guru Margherita Bencici ontwikkelden zij workouts geïnspireerd op de lessen waar Victoria’s Secret modellen en celebrities bij zweren. De studio is er voor iedereen – beginner en gevorderde – want wie wil er nu niet een soepel en sterk lichaam?

Reformer pilates

Deze Pilates les gaat verder dan de bekende workout op de mat. Deze energieke les op muziek wordt gegeven in kleine groepjes op een hypermoderne Pilates machine en is een echte calorie killer. Je traint, onder weerstand, je hele lichaam met constante focus op je core en houding. Met deze machine activeer je de zogenaamde slow-twitch spiervezels die niet ‘bulken’. Het resultaat van je inspanningen: lange getonede spieren, een ijzersterke core en een killer butt.

Barre workout

PLTSDe PLTS full body barre routine (eveneens beat-driven) biedt het beste van twee werelden. De meest effectieve ballet oefeningen zijn gecombineerd met high intensity fitness bewegingen en worden uitgevoerd aan een ballet barre. Het resultaat is een workout die je lijf toned, je houding optimaliseert en je voorziet van een dosis positieve energie.

PLTS, een luxe boutique studio

PLTS biedt haar barre & reformer pilates lessen aan in de luxe boutique studio midden in Amsterdam. Per les is er plaats voor maximaal 12 deelnemers. De world class trainers hebben op deze manier volle aandacht voor alle deelnemers en kunnen hen geven waar zij voor komen; een killer workout met optimaal resultaat.

No hidden fees

Bij PLTS begrijpen ze hoe prettig het is om niet vast te zitten aan lange abonnementen als je dat niet wilt. Je schaft (of, hoe leuk: krijgt van een vriend of geliefde) bundels van 3, 6, 12 (of meer) sessies óf betaalt voor een single drop-in les. Lessen zijn gemakkelijk online te reserveren en te betalen via plts.nl.

As simple as that.

PLTS is een concept van Renée Vervoorn, voormalig tv presentatrice en mede-eigenaar van health food bedrijf Clean Meals & haar man Guy van der Reijden, ondernemer in de fitnessindustrie, auteur van verschillende fitness boeken en founder van de succesvolle personal trainingstudio’s met de naam 3SIXTY5. Tel daar programma directeur en pilates guru Margherita Bencici bij op en het dream team is compleet.

PLTS is sinds kort geopend op de Bilderdijkstraat 134 in Amsterdam, doe jij ook een keer een les mee? Dan zie ik je daar! 

WWW.PLTS.NL

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten