Wil jij gezonder, blijer, fitter en slanker worden?!

Zorg dat je mijn Bestseller leest! Bestel 'm nu met online extra's:

Inclusief hardcover boek, geleverd binnen 3 werkdagen.

Exclusief verzendkosten van €4,95.

Vivian Reijs is o.a. bekend van:

Jouw Hormonen in 10 stappen weer in balans

Kun je maar niet afvallen? Is je humeur met vlagen verschrikkelijk? Voel je je af en toe een hormonale heks en wordt jouw lontje steeds korter? Heb je PMS? Vruchtbaarheids of menopauze problemen? PCOS? Endometriose? Acné? Of altijd last van een opgeblazen buik?

Nou je bent echt niet de enige. 

 

Stiekem voelen veel meer vrouwen zich slechter dan je denkt.. Ja ook jouw vriendinnen, zussen, collega’s…..vaak zonder dat ze het durven uit te spreken. We toveren een lach op ons gezicht, maar daarachter kampen veel vrouwen met de meest vervelende klachten.

 

Maar rondlopen met al deze klachten is echt niet nodig! Ik kan je daarbij helpen.

 

Ontdek nu hoe jij in 10 stappen jouw hormonen in balans brengt, zodat jij je energie, humeur en het lichaam terugkrijgt, waar jij gelukkig van wordt. Ik bespreek mijn 10 gouden regels en al mijn hormoongeheimen waar je gegarandeerd gezonder, blijer, fitter en slanker van wordt!

Dit zeggen anderen:

"Na een masterclass bij Vivian en het lezen van haar boek viel alles op z’n plek. Met haar tips was ik al na een paar weken van mijn darmklachten af en kreeg ik meer energie. Ik houd het nog steeds goed vol omdat ik weet wat ik ervoor terug krijg" - Fleur -

“Ik kampte met vruchtbaarheidsproblemen maar na adviezen van Vivian werd ik toch zwanger en kon ik een gezonde en sterke dochter op de wereld zetten’ - Loes -

“Dag Vivian, ik wilde je even een berichtje sturen om te laten weten dat ik mede dankzij jouw boek en de inspiratie die ik daaruit heb opgedaan, vanochtend een positieve zwangerschapstest in handen had. Was al een tijdje bezig met een orthomoleculair therapeut en erg op mijn voeding aan het letten…. Maar was eerlijk gezegd een beetje gedemotiveerd geraakt en mijn cyclus bleef maar een rommeltje. Door jouw boek ben ik met hernieuwd enthousiasme aan de slag gegaan met voeding, ontspanning, supplementen… en dus met resultaat!” - Sandra -

Over mij

Ik ben Vivian Reijs, moeder van 2 prachtige kinderen, dochter Day(17) en zoontje James (6) en gediplomeerd orthomoleculair / hormoonexpert, biohacker vanuit de visie klinische Psycho Neuro Immunologie en Auteur van de bestseller “Herstel je hormonen” en “Help, ik val niet af!”

 

Middels mijn holistische aanpak zoals leefstijl aanpassingen, de juiste voeding en suppletie, een mindset shift, onbewuste patronen te doorbreken en vele biohacks toe te passen. Heb ik mijn eigen unieke “Viv methode” ontwikkeld om vrouwen zoals jij te helpen. Met deze methode help ik je bij het herstellen van hormonale klachten en deze weer in balans brengen.

 

Zodat jij je leven kunt leiden dat je wilt met de energie, het humeur en lichaam waar je echt gelukkig van wordt!

Tevens deel ik mijn kennis via mijn bestseller “Herstel je hormonen” die al ruim 30.000 keer verkocht is, geef ik trainingen door heel Nederland aan ruim 20.000 vrouwen en mag ik maandelijks zo’n 70.000 vrouwen met mijn vrouwenplatform Viv Online inspireren.

Maar dit ging niet over één nacht ijs. Jarenlang had ik precies dezelfde klachten die je nu belemmeren. Eerst snapte ik er niets van, want wat deed ik verkeerd? Wat was er met mijn lichaam aan de hand? Antwoorden lagen niet direct voor het oprapen, dus toen ging ik mij verdiepen in hormoonhuishouding. 

Voordat ik begreep hoe hormonen werkte, had ik zelf jarenlang last van o.a. PMS, hormonale schommelingen zoals moodswings, en ik had altijd spijsverteringsklachten, kwam aan en ik werd prikkelbaar. Ik was totaal niet mezelf. Op een gegeven moment had ik er genoeg van. Ik wilde weer die energieke en blije vrouw zijn.


Doordat ik me verdiepte in mijn hormoonhuishouding, kwam ik erachter dat je hormonen alle processen in je lichaam aansturen. Zowel fysiek, mentaal als emotioneel. En dat vond ik zo fascinerend.

Daarom volgde ik allerlei studies de afgelopen 12 jaar van orthomoleculair therapeut, hormoontherapeut, tot klinische Psycho Neuro Immunologie therapeut. Om zo de oorzaak en oplossing te kunnen vinden voor hormonale klachten.

En ik ben blij dat ik aan jou mijn kennis mag doorgeven!

 

In 10 makkelijke stappen wil ik vrouwen van alle leeftijden leren hoe ze hun hormoonbalans zelf kunnen herstellen, in elke fase van hun leven.

Met praktische voedingsinformatie, supplementen tips, recepten en weekmenu’s. Waardoor je verlost wordt van die hormonale disbalans. En je weer de leukste versie van jezelf wordt, fitter, slanker en blijer!

‘Na een postnatale depressie hield ik mijn hormoonhuishouding in balans door op voeding te letten en met regelmaat te bewegen. Dit werd een nieuwe levensstijl. Nu ik richting de overgang ga, ben ik preventief te werk gegaan. Door de op maat voorgeschreven supplementen is mijn energielevel verhoogd, ervaar ik meer balans en minder stemmingswisselingen

Anja

De oorzaak van jouw hormonale klachten

De meeste vrouwen hebben geen idee dat heel veel lichamelijke klachten hormonaal zijn. Hoewel hormonen onzichtbaar zijn hebben ze zo’n grote invloed op alles in ons lichaam. Een veel grotere invloed dan iedereen denkt.

Veel vrouwen leggen geen verband tussen de verschillende symptomen die ze hebben en hun hormonen. Maar als je hormonen uit balans zijn dan kan dit zoveel klachten veroorzaken. Er is eigenlijk niets in je lichaam dat niet wordt aangestuurd door hormonen.

 

Hormonale klachten hebben altijd een oorzaak.

In ‘Herstel je hormonen in 10 stappen’ ga je achter jouw oorzaak komen waardoor jij hormonaal uit balans bent. Dan pas kun je definitief gedag zeggen tegen, jouw hormonale buien, een slecht humeur, menstruatieproblemen, stressklachten, die opgeblazen buik, migraine, die vervelende vermoeidheidsklachten, niet kunnen afvallen of misschien al beginnende menopauze klachten!

Je krijgt toegang tot:

Fysiek hardcover boek ‘Herstel je hormonen in 10 stappen’ van 210 pagina's

Waarde € 27,50

Naast het fysieke boek exemplaar ontvang je ook de 2 uur durende masterclass ‘Herstel je hormonen’. Hierin bespreek ik mijn 10 gouden regels en hormoongeheimen waar je gegarandeerd gezonder, blijer, fitter en slanker van wordt.

Masterclass “De 10 hormoongeheimen / Herstel je hormonen”

Waarde € 47,00

Bonus #1: Hormoon Proof Checklist: Weet binnen 10 minuten welke hormonen uit balans zijn

Met deze checklist kom je erachter welke hormonale klachten jij hebt en welke hormonen er in verbinding staan met deze klachten. Ontdek binnen 10 min. welke hormonen er bij jou uit balans zijn.

Waarde € 4,95

Bonus #2: Twee Hormoon Proof Kookvideo’s inclusief Recepten

Inspiratie nodig om hormoonproof te eten? Deze twee kookvideo’s laten jouw eenvoudig zien hoe je een hormoonproof leefstijl kunt integreren in jouw dagelijks leven. Naast de recepten uit het boek ‘herstel je hormonen’ krijg je deze twee handige kookvideo’s er ook nog gratis bij.

Waarde € 9,95

Bonus #3: De Hormoon Proof 2022 Kickstart Challenge

Begin 2022 hebben we de Hormoon Proof kickstart challenge gegeven. Een challenge van vier dagen waar we met meer dan 4000 dames het nieuwe jaar gezond en hormoonproof zijn gestart. De challenge bestaat uit vier video’s waarin je alles leert over hormoonproof eten, beweging, stress en ontspanning. Het resultaat: jij zet de eerste stap en komt in actie om jouw hormonen in balans te brengen. Een kickstart in energie, verandering en bewustwording.

Waarde € 24,95

Alles op een rijtje:

Totale waarde: € 121,35

Nu voor: € 47,-

Mijn 30 Dagen 100% Niet Goed Geld Terug Garantie.

Mocht je binnen 30 dagen om welke reden ook, besluiten dat dit product niet voor jou geschikt is, dan krijg je 100% van je geld terug.

Het enige dat je hoeft te doen is een mailtje sturen naar info@vivonline.nl

Dit zeggen anderen over het boek ‘Herstel je hormonen in 10 stappen’:

Start jouw hormoonproof levensstijl nu

Ontdek nu hoe jij in 10 stappen jouw hormonen in balans brengt, zodat jij je energie, humeur en het lichaam terugkrijgt, waar jij gelukkig van wordt.

 

Direct na je bestelling ontvang je de 2 uur durende masterclass en alle bonnussen in je inbox, zodat je direct kunt starten terwijl we het boek naar je opsturen.

 

Eenmalige kosten: € 47,-

 

(dit bedrag is inclusief verzendkosten, masterclass en alle bonussen)

Twijfel je nog?

Wat fijn dat je nog steeds op deze pagina bent. Dat betekent dat je inmiddels alles in je op hebt genomen.

Misschien twijfel je nog. Anders had je waarschijnlijk al wel eerder op de ‘ik meld me aan’ knop gedrukt.

Veel vrouwen vinden het lastig om in zichzelf te investeren, zelfs als het gaat om een relatief lage investering.
Ze hebben veel minder moeite om voor anderen te zorgen dan voor zichzelf. Misschien herken jij jezelf daar ook wel in. Ik in ieder geval wel.

Maar juist als je goed voor anderen wilt zorgen mag je eerst goed voor jezelf zorgen.


De stemmetjes in je hoofd zijn nu waarschijnlijk al allemaal redenen aan het bedenken waarom je dit niet zou moeten doen.

Het komt vaak niet goed uit qua timing, het kost teveel tijd etc.


Er zijn altijd voldoende redenen om het niet te doen. Maar wat nou als je het wél doet? Hoe zou dat je leven veranderen?

Je gezondheid is de fundering van alles in je leven. Als jij je niet 100% fit voelt, dan heeft dat een impact op alles.


Mijn vraag aan jou: waar liggen jouw prioriteiten?


En hoe kijk jij naar het doen van een investering in je lichaam die je blijvend plezier gaat geven?


Denk je vanuit een tekort en denk je dingen als:


Ik heb zoveel al geprobeerd, wat als het voor mij niet werkt?

Wat als ik geen tijd heb om het boek te lezen en de masterclass te volgen?

Weet dan: Je hebt een goed functionerend vrouwenbrein 😉

Als vrouw zijnde zijn we altijd geneigd om op die manier te denken. Dat heeft ons lange tijd geholpen, maar naarmate je ouder wordt niet meer.

Het is dus tijd om dat patroon te doorbreken.

Want wat als het wél lukt?


Als ik het kan, kun jij het ook.

Daarom ook dit laatste stukje tekst. Ik wil je hiermee absoluut niet pushen. Ik hoop dat ik je hiermee alleen help om dingen in perspectief te plaatsen en dat je jezelf op nummer 1 gaat zetten vanaf nu.

Dat hoeft echt niet per se middels dit speciale aanbod.


Wat mij betreft helpen mijn concurrenten je, maar ik hoop oprecht dat je het jezelf gaat gunnen om je fit, gezond en energiek te voelen. Want dat verdien je.

© Copyright 2022. All rights reserved  |  Privacy Policy  |  Algemene Voorwaarden