Lezing  ” Herstel je hormonen”. DE lezing die je als vrouw niet mag missen om jouw hormonen in balans te brengen.
Ben je moe, prikkelbaar, kort lontje, PMS, PCOS, acné, vruchtbaarheidsproblemen, weinig energie, slecht slapen, aankomen zonder reden of niet kunnen afvallen….. Herkenbaar? Dit is een greep uit de hormonale klachten waar vrouwen mee kampen en waar echt wat aan te doen is. Benieuwd? Mijn  ruim 2 uur durende ONLINE lezing “Herstel je hormonen” gaat je hierbij helpen. 

ONLINE EVENT

Normaal gesproken geef ik mijn lezing “Herstel je hormonen” door het hele land. En de avond is altijd zo gezellig en vol energie. Maar helaas worden de Corona maatregelen steeds meer aangescherpt en kan ik deze helaas niet voortzetten.  Maar natuurlijk willen ook wij meedenken om jullie toch zo goed mogelijk te kunnen helpen, want blijven doorlopen met hormonale klachten is geen pretje. Maar omdat momenteel fysieke lezingen niet mogelijk zijn, geef ik mijn lezing “Herstel je hormonen” ONLINE via Zoom.  Zo kan ik jullie toch vertellen over alle hormonale processen die een vrouwen lichaam kent, waar het mis gaat en wat je er zelf weer aan kunt doen om jouw hormonen weer in het gareel te krijgen. Deze 2 uur durende lezing is onlangs live gegeven en tevens opgenomen.  Daarom bieden we jullie de terugkijk lezing aan. Lekker op je eigen moment de lezing kijken waneer je wilt.  Het is natuurlijk (net zoals bij een live event) heel informatief en leerzaam. En ik geef je veel praktische tips om met jouw hormonen aan de slag te gaan.

De lezing is een eye-opener voor alle vrouwen! Maar mannen mogen ook meekijken hoor, want ze zullen je in een klap een stuk beter begrijpen 🙂 

 

Hoe werkt het?

De” terugkijk link” is terug te kijken tot 31 december. Je kunt dus op je eigen tempo en zo vaak als je wilt de lezing terugkijken.

Klik hier voor de online lezing link

Kosten: 34,99

Testimonials lezing

Wat een bijzondere en inspirerende lezing! Het had van mij nog langer mogen duren. zo leuk! Ik ga hier meteen mee aan de slag. — Marjan

Oeh wat inspirerend en mooi — Rianne

Super leuke en inspirerende avond! En wat weet jij veel. petje af! –Destrun

Hoe je vertelt, met passie! Bedankt voor de duidelijke uitleg, ik heb genoten –Karina

 

KLIK HIER OM DE LEZING TE VOLGEN