Lezing  ” Herstel je hormonen”. DE lezing die je als vrouw niet mag missen om jouw hormonen in balans te brengen.
Ben je moe, prikkelbaar, kort lontje, PMS, PCOS, acné, vruchtbaarheidsproblemen, weinig energie, slecht slapen, aankomen zonder reden of niet kunnen afvallen….. Herkenbaar? Dit is een greep uit de hormonale klachten waar vrouwen mee kampen en waar echt wat aan te doen is. Benieuwd? Mijn ONLINE lezing “Herstel je hormonen” gaat je hierbij helpen. 

ONLINE EVENT

Normaal gesproken geef ik mijn lezing “Herstel je hormonen” door het hele land. En de avond is altijd zo gezellig en vol energie. Maar helaas worden de Corona maatregelen steeds meer aangescherpt en zijn nog maar 30 mensen toegestaan. Hierdoor kan ik eigenlijk alleen nog maar mijn LIVE lezing en of workshops geven in mijn studio VIV Health Company te Bussum. Waar jullie natuurlijk ook van harte welkom zijn.  Maar natuurlijk willen ook wij meedenken om jullie toch zo goed mogelijk te kunnen helpen. Want blijven doorlopen met hormonale klachten is geen pretje. Dus organiseer ik op zaterdag 24 oktober mijn lezing “Herstel je hormonen” ONLINE via Zoom.  Zo kan ik jullie toch vertellen over alle hormonale processen die een vrouwen lichaam kent, waar het mis gaat en wat je er zelf weer aan kunt doen om jouw hormonen weer in het gareel te krijgen. Het is natuurlijk, net zoals bij een live event, heel informatief en leerzaam. En ik geef je veel praktische tips om met jouw hormonen aan de slag te gaan. Ook is het mogelijk om in de chat  vragen te stellen en wie weet kies ik jouw gezondheid vraag er wel uit.

De lezing is een eye-opener voor alle vrouwen! Maar mannen mogen ook meekijken hoor, want ze zullen je in een klap een stuk beter begrijpen 🙂 

 

INFORMATIE

Datum:      zaterdag 24 oktober 2020

Waar:         ONLINE LIVE via Zoom (de link is tot 1 november terug te kijken, mocht je deze gemist hebben)

Hoe laat:   10.30 start lezing

Tot:            12.00 einde lezing

(Je krijgt 1 dag voor aanvang op jouw mailadres een uitnodigingslink)

Kosten: 34,99

Testimonials aanwezigen lezing

Wat een bijzondere en inspirerende lezing! Het had van mij nog langer mogen duren. zo leuk! Ik ga hier meteen mee aan de slag. — Marjan

Oeh wat inspirerend en mooi — Rianne

Super leuke en inspirerende avond! En wat weet jij veel. petje af! –Destrun

Hoe je vertelt, met passie! Bedankt voor de duidelijke uitleg, ik heb genoten –Karina

 

RESERVEER HIER JOUW ONLINE PLEKJE