Wacht! Je bestelling is nog niet compleet.

Bekijk eerst de onderstaande video:

Een handige, praktische en concrete manier om PMS & Moodswings te bestrijden

Normale prijs € 67,00
Nu voor maar €47
Klaar met jouw PMS klachten?

Je voelt prikkelbaar, down, kan om alles huilen, hebt last van een opgeblazen gevoel en pijnlijke borsten. Je hebt een kort lontje en je bent vermoeid.

Herkenbaar? Ik zie dagelijks vrouwen die kampen met deze vervelende klachten en we hoeven ze niet voor lief te nemen.

Tijdens de Masterclass deel ik mijn hormoongeheimen, die ook jou zullen gaan helpen om weer hormonaal in balans te komen.

Klik hieronder op de knop om deze bijzondere Masterclass en de bonussen aan je bestelling toe te voegen.

Wat anderen zeggen:

Nanda

5/5

Ik heb de supplementen plus de Masterclass gekocht en ik wilde even zeggen dat mijn laatste menstruatie veeeeel beter was! Bijna geen pijnlijke borsten, wel 1 middag krampen maar echt veel minder en 't was meer verdeeld i.p.v. eerste twee dagen alleen heel heftig! Ik ga er lekker mee door en voelt heel erg fijn. Dankjewel 😘

Liz

5/5

Hi Vivian, ik heb afgelopen week de PMS audiotraining geluisterd. 1 uur lang super fijne tips en inzichten Mijn aantekeningen zorgen steeds voor een goede reminder. Door je enthousiasme voel ik me krachtig genoeg om het te gaan naleven”

Maartje

5/5

“Ik vond je Stop PMS training, erg interessant! Heb niet perse PMS, al ben ik soms wel een draak met een kort lontje, zeker nu met 2 kleine kindjes 24/7. Maar vond het erg interessant, ook omdat ik naast mijn werk een studie volg voor voedingscoach. Je legt alles prettig uit. Dat wilde ik je laten weten”

© Copyright 2022. Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Policy  |  Algemene Voorwaarden