Wacht nog even!

Onderstaande video bevat belangrijke informatie voor je:

Viv Supplements: Liposomale Multi

Nu alleen op vandaag met extra Bonus!

Ontvang een handig overzicht van alle vitamines en mineralen en de klachten en symptomen die je kunt krijgen bij tekorten.

 

Heb jij op dit moment bepaalde klachten maar weet je niet waar dit vandaan komt? Met dit overzicht kun je direct zien waar je wellicht tekorten hebt en hoe je deze het beste kunt aanvullen met voeding of suppletie.

Nu voor maar € 25,90
Waarom deze multi?

De multi bevat niet alleen alle belangrijke vitaminen en mineralen, maar ook antioxidanten en fosfolipiden. Dit supplement draagt bij aan behoud van spierfunctie, botten en tanden, en is ook nog eens gunstig voor je huid, zicht en slijmvliezen.

Ook bevordert de multi de energiestofwisseling, weerstand, het immuunsysteem en zenuwstelsel en kan bijdragen aan vermindering van stress en vermoeidheid.

Echt een waardevolle aanvulling op een gezond eetpatroon.

Het supplement bevat daarnaast enkel natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen, en is ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Het aller belangrijkste, zoals ik net al zei: de supplementen zijn liposomaal. Dit betekent dat de opnamecapaciteit super is!

Nu alleen op deze pagina met extra Bonus!

Voor maar € 25,90

Wat anderen zeggen:

Nanda

5/5

Ik heb de supplementen plus de Masterclass gekocht en ik wilde even zeggen dat mijn laatste menstruatie veeeeel beter was! Bijna geen pijnlijke borsten, wel 1 middag krampen maar echt veel minder en 't was meer verdeeld i.p.v. eerste twee dagen alleen heel heftig! Ik ga er lekker mee door en voelt heel erg fijn. Dankjewel 😘

Liz

5/5

Hi Vivian, ik heb afgelopen week de PMS audiotraining geluisterd. 1 uur lang super fijne tips en inzichten Mijn aantekeningen zorgen steeds voor een goede reminder. Door je enthousiasme voel ik me krachtig genoeg om het te gaan naleven”

Maartje

5/5

“Ik vond je Stop PMS training, erg interessant! Heb niet perse PMS, al ben ik soms wel een draak met een kort lontje, zeker nu met 2 kleine kindjes 24/7. Maar vond het erg interessant, ook omdat ik naast mijn werk een studie volg voor voedingscoach. Je legt alles prettig uit. Dat wilde ik je laten weten”

Detailinformatie Liposomale Multi

BESCHRIJVING

Draagt bij tot behoud van spierfunctie, botten en tanden. Goed voor huid, slijmvliezen en gezichtsvermogen. Ondersteunt o.a. het immuunsysteem, zenuwstelsel en metabolisme. Kan bijdragen aan vermindering van stress en vermoeidheid.

  • Ongekend hoge biologische beschikbaarheid
  • Natuurlijke liposomen volgens LipoCellTech™
  • Uitgebalanceerde samenstelling
  • Voor dagelijks gebruik

Dit product is een aantal producten in 1, namelijk een antioxidant, multivitaminen, multi mineralen, MethylB12, de D3/K2 en Fosfolipiden. Door liposomaal transport heeft dit product de allerhoogste opneembaarheid van vitamines en mineralen in de lichaamscellen.

Bevat enkel pure ingrediënten zonder toevoegingen.

Geschikt voor vegetariërs.

30 capsules

Werking

Dit multivitaminen preparaat is volledig uitgebalanceerd. Alle losse onderdelen werken zodoende synergistisch samen en versterken elkaar. Dit product is eigenlijk een aantal producten in 1, namelijk een antioxidant, multivitaminen, multi mineralen, MethylB12, de D3/K2 en Fosfolipiden. Bovendien is de opname van dit product in de lichaamscellen dankzij de liposomen zeer hoog.

 

Vitamine A draagt bij aan het behoud van een normale werking van de ogen en een normale functie van het immuunsysteem.

 

Vitamine C kan bijdragen aan vermindering van een vermoeid en futloos gevoel, draagt bij aan het behoud van een normale functie van het immuunsysteem tijdens en na intensieve lichamelijke inspanning, aan normale collageenvorming voor de normale functie van bloedvaten,  botten, kraakbeen, tandvlees, huid en tanden, aan normale afgifte van energie voor gebruik in het lichaam, aan normale werking van het zenuwstelsel, aan de normale functie van het immuunsysteem, aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en verhoogt de ijzerabsorptie.

 

Vitamine D draagt ​​bij tot de normale opname / benutting van calcium en fosfor, aan het behoud van normale botten, aan het in stand houden van de normale spierfunctie, aan het in stand houden van normale tanden en aan de normale functie van het immuunsysteem.

 

Vitamine E draagt ​​bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

 

Vitamine K draagt ​​bij tot normale bloedstolling en aan het behoud van normale botten.

 

Vitamine B1 draagt bij aan een normaal energieleverend metabolisme, aan de normale werking van het zenuwstelsel, aan een normale psychologische functie en aan de normale werking van het hart.

 

Vitamine B2 kan helpen om vermoeidheid te verminderen, ondersteunt het energieniveau door energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten, speelt een rol bij de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade, is goed voor de huid, slijmvliezen en het gezichtsvermogen, heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en draagt bij tot het behoud van normale rode bloedcellen en het behoud van een goed ijzergehalte in het bloed.

 

Niacine kan bijdragen aan het verminderen van vermoeidheid, aan een normale werking van het zenuwstelsel en aan het behoud van een normale huid.

 

Vitamine B6 draagt bij aan een normaal metabolisme van eiwitten en glycogeen, aan een normale psychologische functie, aan de normale werking van het immuunsysteem, aan een normale vorming van rode bloedcellen en aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

 

Foliumzuur draagt ​​bij aan de vroege ontwikkeling van het ongeboren kind tijdens de zwangerschap, aan de vermindering van vermoeidheid, aan normale bloedvorming, aan de normale functie van het immuunsysteem en heeft een rol in het proces van celdeling.

 

Vitamine B12 kan bijdragen aan de vermindering van vermoeidheid, aan een normale werking van het zenuwstelsel en draagt ​​bij aan een normale psychologische functie, aan de normale vorming van rode bloedcellen en aan een normale functie van het immuunsysteem.

 

Biotine draagt ​​bij aan de normale afgifte van energie voor gebruik in het lichaam, aan normaal gebruik van macronutriënten in het lichaam, aan de normale werking van het zenuwstelsel, aan het behoud van normaal haar en aan het behoud van een normale huid.

 

Pantotheenzuur  kan bijdragen aan het verminderen van vermoeidheid en aan het behoud van normale mentale prestaties.

 

Selenium draagt ​​bij aan normale spermatogenese, aan het behoud van normaal haar en nagels, aan de normale functie van het immuunsysteem, aan de normale schildklierfunctie en aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

 

Manganese draagt ​​bij aan het behoud van normale botten en aan de normale vorming van bindweefsel.

 

Chromium draagt ​​bij aan het behoud van een normale bloedsuikerspiegel.

 

Molybdenum draagt bij aan een normaal aminozuurmetabolisme, beschermt het DNA, eiwitten en lipiden tegen oxidatieve schade.

LipoCellTech™

The Future of Vitamins – Pure liposomale vitamines en mineralen in poedervorm

Liposomale supplementen worden tot 20x beter opgenomen dan reguliere supplementen. LipoCellTech™  produceert een unieke droge vorm van liposomale supplementen die met kop en schouders uitsteekt boven de gangbare vloeibare liposomale producten, waardoor de opneembaarheid nog groter is.

Waarom LipoCellTech™?

De meest bekende productiewijzen van liposome supplementen maken gebruik van hitte, hoge druk of chemicaliën. Hierdoor blijven de werkzame stoffen niet intact. Deze methodes hebben dus een groot aantal nadelen. LipoCellTech™ gebruikt een natuurlijke productiemethode.

  • Ongekend hoge biologische beschikbaarheid door superieur transport
  • Bevat enkel pure ingrediënten, geen vulmiddelen, conserveermiddelen of andere niet werkzame stoffen
  • Natuurlijke productiemethode, geen gebruik van hitte, chemicaliën of druk waardoor werkzame stof intact blijft
  • Poeders in capsules waardoor smaak neutraal, makkelijk mee te nemen en lang houdbaar

Vele vitamines en mineralen in supplementen in de gebruikelijke vorm zoals tabletten of regulier poeder in capsules, worden zeer slecht door het lichaam opgenomen. Dit komt doordat deze tijdens het transport in het lichaam al worden afgebroken voordat ze de bestemming hebben bereikt. Door van nature voorkomende lipiden te gebruiken zijn de vitamines beschermd gedurende de reis door de maag en het darmstelsel. Het liposomen bolletje wordt met de werkzame stof en al intact door de dunne darm in het bloed opgenomen.

Nature’s Way

De methode die LipoCellTech™ gebruikt bootst de natuur na. Wij noemen het daarom ‘Nature’s Way’.

Het menselijk lichaam maakt zelf liposomen aan van het voedsel in het spijsverteringskanaal. Door het voedsel te verbinden met Choline (vitamine B4) maakt het lichaam van de nutriënten in het voedsel liposomen.

Door gezuiverd water te gebruiken tijdens het productieproces wordt de manier waarop het lichaam zelf liposomen aanmaakt nagebootst. Hierdoor herkent het lichaam de liposomale producten als lichaamseigen materiaal waardoor de opname van de liposomen meer dan 95% is. Na het afgeven van de werkzame stof in de cellen versmelt de liposoom met de celwand.

Er worden tijdens het gehele gepatenteerde productieproces enkel natuurlijke producten gebruikt. Zelfs het schoonmaken van de productiemachines gebeurt met uitsluitend organische reinigingsmiddelen.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik: voedingssupplement, één capsule per dag met ruim water innemen, bij een maaltijd of zoals geadviseerd.

 

Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. De dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Gesloten, donker en bij kamertemperatuur bewaren.

 

Gegarandeerd vrij van: gluten, soya, lactose, GMO, conserveringsmiddelen,
synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen.

Ingrediënten

Andere ingrediënten: Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule)

Samenstelling per capsule %RI
Vitamine C (Ascorbic Acid)90 mg112%
LipoCellTech™ Liposomaal mengsel60 mg*
Niacine16 mg100%
Vitamine E (D-Alpha Tocopherol)6,7 mg56%
Pantothenic Acid (D-Calcium Pantothenate)5 mg83%
Vitamine B2 (Riboflavin)1.7 mg121%
Vitamine B1 (Thiamin HCl)1.5 mg136%
Vitamine B6 (Pyridoxine HCl)1 mg71%
Manganese (Manganese Sulfaat)1 mg50%
Vitamine A (Beta Carotene)480 mcg60%
Folaat (Foliumzuur)400 mcg200%
Biotine150 mcg300%
Molybdeen45 mcg90%
Chromium (Chromium Picolinate)40 mcg100%
Vitamine K1 (Phytomenadione)40mcg53%
Vitamine K2 (MK-7 Menaquinone)40mcg53%
Jodium (Potassium Iodide)15 mcg10%
Selenium (L-Selenomethionine)11 mcg20%
Trace Mineral Complex10 mcg*
Vitamine D3 (Cholecalciferol)10 mcg200%
Vitamine B12 (Methylcobalamin)6 mcg240%

*Referentie Inname niet vastgesteld

© Copyright 2022. Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Policy  |  Algemene Voorwaarden