Pure voeding voor geluk en gezondheid

Richard de Leth presenteerde vandaag zijn allernieuwste kookboek: OERsterk Eten, pure voeding voor geluk en gezondheid. De presentatie vond plaats in de prachtige Ekoplaza conceptstore aan de Stadhouderskade te Amsterdam. Een grote, prachtige winkel vol biologisch lekkers. Hier wordt o.a. het boek van Richard de Leth verkocht en je kan hier zelfs je eigen notenboter maken, zeker een bezoekje waard als je in Amsterdam bent!

Echte voeding & simpele gerechten

OERsterk Eten bevat echte voeding zoals de natuur het heeft bedoeld. Dit kookboek zorgt voor blije gezichten aan tafel. Het bevat veel tips en praktische bijlagen, maar vooral heerlijke en simpele recepten die door iedereen klaar zijn te maken. Ervaar hoe je meer energie krijgt en jezelf en je omgeving met voeding kunt versterken, wij zijn fan!

OERsterk & Vivian

Vivian is een van Richard de Leth’s OERsterke friends. Voor het kookboek schreef ze een recept: snelle bananenpannenkoekjes. Een makkelijk, gezond en uiteraard snel recept. Het recept staat morgen op VivOnline. Tijdens de boekpresentatie heeft Vivian een hartige variant gemaakt, heerlijk met als topping zalm en een beetje biologische mayonaise met daslook. Maak de pannenkoekjes als ontbijt of feestelijk hapje op een borrel, lekker!

Nieuwe Expert

Richard de Leth is inspirator voor een gezonde en gelukkige levensstijl. Vanaf deze maand is Richard de Let een van onze vaste columnisten, zijn eerste artikel komt zaterdag online!

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten