Aanstaande zondag is het moederdag, de dag waarop we onze moeder even net wat extra verwennen. We geven haar een cadeautje om haar te laten zien hoeveel zij voor ons betekent. Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau? Bekijk dan hier onze moederdag cadeau tips.

Moederdag box

De Basic Health Box bevat de basissuppletie voor vrouwen om zo de (hormonale)gezondheid en weerstand te optimaliseren. Een pakket waarvan ik denk dat deze onmisbaar is om onze gezondheid en hormonen te ondersteunen en veilig om dagelijks te nemen. Enkel de beste ingrediënten komen terecht in mijn producten. Géén onnodige stoffen. Géén goedkope alternatieven. Gewoon helemaal puur.

  • Ongekend hoge biologische beschikbaarheid
  • Natuurlijke liposomen volgens LipoCellTech™
  • Uitgebalanceerde samenstelling
  • Geschikt voor dagelijks gebruik

De Woman supplements Basic Box bevat:

  • Vitamine C
  • Multi-vitamine
  • D3 & K2 & Magnesium

Je bestelt de Basic Box hier voor 84,95

Help ik val niet af

Help, ik val niet af! Hoeveel vrouwen roepen dit niet? Hormoonexpert Vivian Reijs komt je met dit boek te hulp. Met de VIV-methode gaat afvallen je wél lukken. Ontdek hoe hormonen ervoor kunnen zorgen dat je niet afvalt, en krijg weer grip op je gewicht. Want als je gezond en in balans bent, dan gaat afvallen vanzelf. Met veel informatie, de stap-voor-stap VIV-methode en recepten voor ontbijt, lunch en diner.
Bestel het boek via deze link voor 25,99.

Herstel je hormonen in 10 stappen

In dit boek laat ik je zien hoe je je hormonen in balans krijgt. Een goede hormoonbalans is hierbij cruciaal, vanwege het effect op gewicht, humeur en uiterlijk. Maar ook op vruchtbaarheidsproblemen en klachten zoals PMS, acne en PCOS. Dit boek is voor vrouwen van alle leeftijden, in elke fase van hun leven. Het is rijk aan praktische voedingsinformatie, recepten en eetplanners. Hier word je fitter, slanker en blijer van, je bestelt hem via deze link voor 25,99 euro.

Gezonder met Viv

Genieten van lekker eten en tegelijk gezonder, blijer en slanker worden, dat is waar het om gaat! Met Gezonder met Viv kook je snel, slank & makkelijk voor het hele gezin. In dit boek staan mijn 10 gouden regels, duidelijke adviezen over gezond eten voor je kinderen, tips voor moeders die willen afvallen, en maar liefst 80 inspirerende recepten (suiker-, tarwe- en koemelkvrij), inclusief weekmenu’s. Dit is een leuk cadeautje voor iedereen die de leefstijl voor zichzelf en van het gezin wil verbeteren. Het boek kost 25,00 euro en je koopt het hier

Frecious Lente detox 

Elke dag 500 gram groenten is de sleutel naar gezondheid. Groente eten is de basis, maar met Frecious maak je het verschil. Geen detox bestaande uit alleen maar sapjes, maar deze milde detox combineert de beste juices mét heerlijke recepten. “Detoxen zonder hongergevoel”, met als gevolg dat je deze lifestyle ook ná de kuur kunt volhouden voor een blijvend resultaat. Tijdens deze kuur heb je volop energie omdat je naast de Frecious producten gewoon blijft eten. Je volgt een uitgestippeld maaltijdplan en hoeft zelf nergens over na te denken. Elk seizoen wisselt dit maaltijdplan in de detox, om ieder kwartaal weer een optimale ontgifting te kunnen bereiken. Bestel de Lente Detox via deze link.

Blauw licht filter bril

Heb jij last van brandende of droge ogen? Kan je slecht in slaap komen en heb je soms last van hoofdpijn? Dit kan het gevolg zijn van langdurig naar een scherm kijken! Het blauwe licht afkomstig van telefoons, tv’s en computerschermen heeft een negatief effect op het lichaam. De klachten zijn dus als volgt: branderige en vermoeide ogen, hoofdpijn en slecht in slaap kunnen komen. Dat laatste klacht ontstaat doordat het blauwe licht de aanmaak van het slaaphormoon melatonine remt en zo de slaap negatief beïnvloedt. Geef dit cadeau aan jezelf of je moeder en slaap weer als een roosje! Je koopt de bril via deze link voor 14,95 euro.

Sapcentrifuge

Dit is het perfecte cadeau voor iedere healthy mama of iedere moeder die gezonder wil leven. Met deze sapcentrifuge kun je dagelijks genieten van verse en smakelijke groenten- en vruchtensappen boordevol met vitaminen. Je kunt hier gerust grote stukken groenten en fruit in gooien. De sapcentrifuge kan het aan en doet het snijwerk voor jou. Tevens is het apparaat makkelijk schoon te maken, wat uiteraard ook niet onprettig is! Je koopt de machine via deze link voor 29,95 euro.

Teatox Thermo Go Bottle

Het is erg gezond om 3 koppen thee per dag te drinken. Soms heb je niet alle tijd van de wereld om voor een theetje te gaan zitten, maar je kunt de thee natuurlijk wel altijd met je meenemen in deze Teatox Thermo Go Bottle! Het heeft een prachtig design waar 330ml thee in kan. Het is gemaakt van dubbelwandig glas en bamboe hout. De kwaliteit is heel goed en het uiterlijk is minstens even mooi. Hier maak je je moeder vast heel blij mee, je koopt hem via deze link voor 30,95 euro.

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten