Bij Vivonline willen we steeds blijven vernieuwen en leuke rubrieken aan ons platform toevoegen. Maak kennis met onze nieuwste rubriek: Eetboek review.

Iedere maandag zal er een eetdagboek van een van onze lezeressen worden beoordeeld door Vivian of Evelien.
 Evelien is één van onze vaste schrijfsters van Vivonline en is daarnaast voedingscoach en Trainer Hormoonfactor. Wie weet wordt jouw eetdagboek gekozen en zullen Vivian of Evelien deze beoordelen. Vivian kennen jullie inmiddels allemaal. Evelien stelt zich vandaag aan jullie voor.

Dit ben ik. Evelien Blom. Geboren (1985), getogen en woonachtig in Den Haag én een echte health lover!

Na de middelbare school in Den Haag heb ik Bedrijfskunde (MSc in Strategic Management) gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en hierna ben ik gaan werken als respectievelijk consultant en corporate recruiter.

In 2008 kreeg ik zelf te maken met voedselintoleranties, waardoor ik heel veel ben gaan lezen over voeding. Hoe meer ik las, hoe interessanter ik het allemaal begon te vinden en ik besloot een opleiding te doen tot Voedingscoach en Hormoontrainer. In mei 2013 heb ik PURE Health Coaching opgericht.

Naast het begeleiden van mensen naar een gezonde(re) leefstijl vind ik het erg leuk om te schrijven over onderwerpen met betrekking tot foodhealth, sport en mind en dat doe ik onder andere voor Viv Online. Op deze manier hoop ik mensen te kunnen inspireren, enthousiasmeren en begeleiden op weg naar een fit, happy & healthy life.

Mail ons via info@vivonline.nl jouw eetdagboekje van 2 dagen. We ontvangen het schema graag in een document met een aantal foto’s en een korte beschrijving van jezelf.
 Wellicht beoordelen de dames jouw eet-en drinkmomenten volgende week al.

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten