Om deze week lekker te beginnen starten we bij VivOnline met een leestip: Het Body Book van Cameron Diaz.

Ons lichaam is geweldig, de subtitel van het boek zegt het al: een geweldig lijf met de juiste voeding, beweging en innerlijke kracht. Of je nu graag langere benen, smallere heupen of grotere borsten wil, dit boek leert je tevreden te zijn met wat je hebt en hier goed voor te zorgen. Het is geen dieetboek, maar een handleiding om lief te zijn voor je lijf en lekker in je vel te zitten.

Cameron Diaz weet als geen ander welke rol voeding en beweging spelen bij een positief zelfbeeld. In haar boek ontdek je welke voeding goed voor je is, hoe je lichaam werkt, wat de voordelen van beweging zijn en hoe je het volhoudt om te blijven bewegen. Cameron Diaz laat zien hoe je lief bent voor je eigen lichaam.

Het is een heerlijk boek om te lezen en staat vol met nuttige informatie. De uitleg is helder en zo leer je bijvoorbeeld hoe de spijsvertering in elkaar zit. Het staat vol met praktische handvaten wat betreft voedingsmiddelen die voedzaam en gezond zijn, en oefeningen om elk moment van de dag te doen. Het is een gids om goed voor je lijf te zorgen, en dat is erg belangrijk!

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten