Bijna is het zover, mijn  masterclass “Alles over hormonen” komt eraan. En we hebben nog maar een paar laatste kaarten over.  Ben jij hormonaal uit balans? Kom dan Zondag 27 Mei van 18.30- 21.00u naar mijn masterclass en onder het genot van allemaal gezonde (glutenvrije en suikervrije) hapjes vertel ik je hoe je hormonaal weer in balans kunt komen!

Pre-menopauze

In de masterclass over de pre-menopauze zal Vivian alles gaan vertellen over hoe je je het beste kunt voorbereiden op de menopauze. Wat en welke hormonen in deze periode overheersend zijn en hoe je deze de baas bent. Maar ook welke kwaaltjes hierbij komen kijken, wat de symptomen zijn en hoe je deze te lijf gaat. Ook zal zij alles vertellen over welke voeding je in deze periode het beste wel of juist niet kunt eten. En wat (verschillende soorten) bewegen in dit proces voor effect hebben over je lichaam.

Vruchtbaarheid

Ook zal er een masterclass komen over vruchtbaarheid. Helaas zijn er heel veel vrouwen die niet (makkelijk) zwanger kunnen raken. Dit heeft vaak heel veel te maken met je hormoonhuishouding. Vivian zal alles vertellen over het in balans krijgen van je hormonen om zwanger te kunnen raken, wat je wel en niet moet eten, wat je aan beweging zou kunnen doen, en alle andere dingen die hier nog van op invloed kunnen zijn.

Ben jij erbij?

Koop hier je kaarten