HERKEN JIJ DEZE SYMPTOMEN?

Je huid wordt steeds droger
Je huid voelt slapper
Je huid is onrustig
Er komen ineens pukkeltjes opzetten
Je hebt last van acné
Je hebt last van eczeem
Je mist een gezonde glow
Je huid begint sneller te verouderen

Laat mij je dan helpen met deze korte online masterclass, waarin ik je in deze video’s vertel hoe je door middel van onder andere een goede hormoonbalans en de juiste voeding en ondersteunende supplementen je je huid kunt helpen. Zodat je precies weet wat je wel en juist niet moet doen om je huid te verbeteren.  Ik deel met jou mijn beauty geheimen. Binnen 30 dagen zie je al verschil!

Vraag deze masterclass aan en zie het verschil binnen 30 dagen

Bestel nu en krijg direct toegang tot de Masterclass!

WAT JE LEERT IN DEZE MASTERCLASS

In deze online masterclass leer je welke hormonen het meest effect hebben op je huid.

Je leert hoe je je hormonen het best in balans kunt brengen, zodat je huid en/of eventuele huidklachten verbeteren.
Daarnaast geef ik je in deze online masterclass de juiste voedingsadviezen en deel ik mijn persoonlijke supplementen en kruiden tips voor een mooiere huid).

Bonus #1

Als bonus laat ik je zien hoe ik mijn speciale Glow Skin-smoothie maak!

Bonus #2

Om het resultaat en je vorderingen zelf te kunnen terug zien is het raadzaam om een eetdagboekbij te houden. Ik wil je dus vragen om 30 dagen lang een eetdagboek bij te houden. Hiervoor ontvang je gratis een digitaal eetdagboek waarin je dagelijks kunt noteren wat je eet en drinkt, maar ook hoe je je na iedere maaltijd of tussendoortje voelt, hoe je huid eraan toe is en hoe je darmen voelen.