Er komt een periode dat je voelt dat je hormonen uit balans te raken. En misschien merk jij al dat je lichaam aan het veranderen is, of je cyclus en ervaar je diverse hormonale klachten? Klachten als vermoeidheid, heftige bloedingen, migraine, moodswings,  PMS of PCOS of beginnende menopauze klachten? Dan is de dagworkshop ‘Reset jouw hormoonbalans’ echt iets voor jou.

Wegens succes organiseren we zondag 4 oktober een nieuwe dagworkshop. Voor alle vrouwen die aan de slag willen met hun hormonen. Want veel klachten zijn onnodig en sneller te verhelpen dan je denkt. Dit alles leg ik je uit op deze dag.

Zoals jullie misschien weten geef ik veel lezingen door het hele land, over hormonen en hoe je diverse klachten kunt verhelpen.  Wat ik het allerleukst vind om te doen. Maar ik wil jullie nog beter helpen met het implementeren van alle tips en tricks in de praktijk en hoe je deze kunt toepassen in jouw leven. Daarom heb ik deze dag in het leven geroepen. Ik ga je die dag alles leren over hoe je zelf jouw hormoonhuishouding kunt resetten. En mijn hormoon R.E.S.E.T protocol en daarnaast mijn eigen hormoongeheimen met jullie delen.

Voor wie?

Veel vrouwen ervaren vervelende hormonale klachten zoals moodswings, laag libido, migraine, prikkelbaarheid, verstoorde spijsvertering, vermoeidheid, heftige of onregelmatige bloedingen etc..   Deze klachten zijn niet nodig. Special voor deze dames met klachten als PMS, PCOS, beginnende menopauze klachten heb ik de dagworkshop ontwikkeld.  Het wordt een inspirerende dag voor een kleine groep met vrouwen ( max 12), waardoor ik ook echt de tijd voor persoonlijke vragen kan nemen.   Ook deel ik die dag mijn nieuwste kennis op het gebied van het herstellen van je hormoonbalans met mijn R.E.S.E.T protocol. Want ik wil dat jij die dag naar huis gaat met veel praktische handvatten, die je direct kunt toepassen om jouw hormoonbalans te herstellen.

Hoe ziet de dag eruit?

  • We starten de dag met een bulletproof koffie
  • Daarna gaan we met elkaar een hormoonproof trainingsessie doen.
  • Start workshop het herstellen van hormonale klachten.
  • Samen gaan we genieten van een heerlijke hormoonproof lunch
  • Deel 2 workshop
  • Ik laat jullie zien hoe je mijn favoriete Hormoon detox elixers kunt maken
  • Tijd voor persoonlijke gezondheidsvragen.
  • Je krijgt 1 van mijn boeken cadeau.

Het wordt echt een heerlijke dag, met een gezellige groep gelijkgestemde dames, die allemaal hun lijf en hormoonbalans terugwillen en zullen krijgen. 

Programma

Datum:       Zondag 4 Oktober 

Tijd:            10.00u- 15.00- 15.30

Lokatie:      Viv Health Company

                      Herenstraat 16

                      Bussum. (parkeren voor de deur en 2 minuten lopen vanaf het station)

Prijs:           199,-

 

Wil jij dit niet missen? Reserveer dan hier je plekje (want de plekjes zijn beperkt) VOL=VOL

 

Ja ik wil er graag bij zijn