R.E.S.E.T protocol

Lieve ladies, zaterdag 29 Augustus 2020 organiseer ik een dagworkshop ‘RESET jouw hormoonbalans’ met mijn R.E.S.E.T protocol’.  Ik deel met jullie deze dag mijn nieuwe methode om jouw hormonen te balanceren.

Dus heb jij last van PMS, moodswings, PCOS, of beginnende menopauze klachten? Dan ben je van harte welkom deze dag.

 

Zoals jullie misschien weten geef ik veel lezingen door het hele land, over hormonen en hoe je diverse klachten kunt verhelpen.  Wat ik het aller leukst vind om te doen. Maar ik wil jullie nog beter helpen met het implementeren van alle tips en tricks in de praktijk en hoe je deze kunt toepassen. Daarom heb ik deze dag in het leven geroepen. Ik ga je die dag alles leren over hoe je zelf jouw hormoonhuishouding kunt resetten. En mijn nieuwe hormoon R.E.S.E.T protocol en daarnaast mijn eigen hormoongeheimen met jullie delen.

Alles wat ik in mijn boeken nog niet heb verteld, ga ik deze dag met jou bespreken. Het wordt een inspirerende dag voor een kleine groep met vrouwen, waardoor ik ook echt de tijd voor persoonlijke vragen kan nemen.   Ook deel ik die dag mijn nieuwste kennis op het gebied van het herstellen van je hormoonbalans met mijn R.E.S.E.T protocol. Na deze leerzame dag ga je met veel handvatten naar huis, die je direct kunt toepassen.

Tevens gaan we een hormoonproof trainingsessie doen, gaan we samen genieten van een heerlijke hormoonproof lunch , laat ik jullie zien hoe je de beste Hormoon detox elixers maakt en is er ruimte voor persoonlijke vragen. Oh ja…ook geef ik je een boek naar keuze cadeau. Het wordt echt een heerlijke dag, met een gezellige groep gelijkgestemde dames, die allemaal hun lijf en hormoonbalans terugwillen en zullen krijgen. 

Ik hoop je dan te zien.

 

Datum:       29 Augustus

Tijd:            10.00u- 15.30-16.00

Lokatie:      Viv Health Company, Herenstraat 16 Bussum. (parkeren voor de deur en 2 minuten lopen vanaf het station)

Prijs:           199,-

 

Wil jij dit niet missen? Reserveer dan hier je plekje (want de plekjes zijn beperkt) VOL=VOL

 

Ja ik wil er graag bij zijn