Het Spreekuur: Een uitdagend, verhelderend, grappig en avondvullend programma voor iedereen die geïnteresseerd is in lichaam en geest.

Niemand minder dan neuropsycholoog Erik Scherder, arts William Cortvriendt, cardioloog Janneke Wittekoek, arts Daan Hommes, cabaretière Marjolijn van Kooten en oud-doelman Hans van Breukelen beklimmen het podium om ons mee te nemen in hun eigen beleving van ons lichaam en geest. Zowel onze binnen- als buitenkant komt uitvoerig aan bod. Het belooft een avond te worden van wetenschappelijke inzichten, afgewisseld met een luchtige kijk op het menselijk lichaam. De presentatie van de avond is handen van psychiater Bram Bakker.

  • Wat? Het Spreekuur: Een uitdagend, verhelderend, grappig en avondvullend programma, gepresenteerd door Prescan en partners
  • Waar? Stadsschouwburg Amsterdam (Leidseplein 26, 1017 PT Amsterdam)
  • Wanneer? Dinsdag 18 april 2017, 19.30 uur – 22.30 uur
  • Door wie? Lezingen van o.a. Erik Scherder, William Cortvriendt, Daniël Hommes, Janneke Wittekoek en Hans van Breukelen
  • Voor wie? Iedereen die geïnteresseerd is in lichaam en geest, in de breedste zin van het woord

Dinerarrangement: Het is mogelijk voorafgaand het evenement te genieten van een tweegangenmenu in de Brasserie van de Stadsschouwburg. U kiest dan voor ‘”Diner arrangement” bij Kaartsoort.

Waarom organiseren we dit evenement?

Bij Prescan geloven we in gezondheidszorg, meer dan in ziekenzorg. Dat je er beter op tijd bij kunt zijn dan te laat. En dat je vaak zelf een grote rol kunt spelen in het beschermen van je lichaam. Want wanneer je je bewust bent van gezondheidsrisico’s, kun je deze verlagen. Uiteindelijk draait het om inzicht. Inzicht in je fysieke maar ook je mentale gesteldheid. Wij kunnen u dit vertellen, maar op 18 april laten we dit liever over aan onze gastheren en -vrouwen. Zij hebben elk hun eigen specialisatie met betrekking tot ons lichaam.

Ook vinden we het belangrijk om Stichting KiKa een podium te geven. Kanker heeft een verwoestend effect op deze jonge levens, onderzoek naar behandelmethodes is van het allergrootste belang. Het evenement wordt dan ook georganiseerd zonder winstoogmerk; het overgrote deel van de opbrengsten wordt aan de stichting gedoneerd.

Kaarten kunnen aangeschaft worden via de Stadsschouwburg Amsterdam