Gaat zwanger worden moeilijker dan je had gedacht?
Zit je al een IU of IVF traject en ben je op zoek naar de juiste gezonde begeleiding naast het traject?
Heb jij al diverse miskramen gehad en weet het ziekenhuis ook niet wat er mis is?
Wellicht ben jij dan nu aan het goede adres.
Want misschien heb je het al een beetje meegekregen op instagram, maar soms deel ik bijzondere en lieve berichtjes die ik krijg van clienten en of lezeressen nav van een persoonlijk consult of nav van het lezen van mijn boek ‘Herstel je hormonen in 10 stappen’.  En de laatste tijd ontvang ik steeds vaker berichtjes van dames die ik heb mogen begeleiden met hun vruchtbaarheid, waardoor er bij een een aantal, (na lang proberen zwanger te worden) eindelijk een positieve zwangerschapstest in handen hadden!
Mijn hart maakt daar echt een sprongetje van, omdat dit voor mij het mooiste is wat ik mag doen. Omdat ik jou graag wil helpen en wil bijdragen aan een gezonde vruchtbare bodem voor jou zodat we jouw fertiliteit kunnen optimaliseren, heb ik besloten om een groepscoaching traject op te zetten waarbij ik jullie 3 maanden lang persoonlijk ga begeleiden. 
Worstel jij al een langere tijd met dit probleem? En begrijp jij ook niet waarom zwanger worden niet vanzelf gaat? Dan is de groepscoaching door mij,  wellicht wat voor jou.

Voor wie is deze groepscoaching?

Dames die kampen met problemen als;

Vrouwen bij wie zwanger worden maar niet wil lukken

Vrouwen die vaker miskramen hebben gekregen

PCOS

PMS

Endometriose

Vage klachten waardoor een zwangerschap uitblijft

Vrouwen die begeleiding naast het IU of IVF Traject willen

Waarom groepscoaching?

Omdat mijn praktijk momenteel behoorlijk vol zit, neem ik tijdelijk geen nieuwe clienten aan. Maar ga ik me wel richten op groepscoaching aangezien ik jullie veel te graag wil helpen. Dmv groepscoaching ga ik dames zoals jij een langere termijn persoonlijk begeleiden.  Ik ga je 3 maanden lang persoonlijk begeleiden tijdens de groepscoaching. Het lichaam heeft namelijk zeker 3 maanden nodig om een gezonde en vruchtbare basis te creëren, om tekorten aan te vullen en om goed inzicht te krijgen in je eigen patronen en deze te doorbreken. Ook leert de ervaring dat d.m.v. groepsverband er ook ruimte is om van elkaar te leren, tevens kun je elkaar ondersteunen en het is fijn om het proces met elkaar te delen. Alles is uiteraard in goed vertrouwen en alles blijft binnen de groep. Het is belangrijk dat je dat weet. Integriteit staat voor mij voorop. Ik zal je even vertellen wat we gaan doen:

Wat gaan we doen?

We starten in September. In die 3 maanden hebben we 3 sessies, we zien elkaar 2 keer live tijdens een ontbijtsessie en een wandelsessie, PLUS 1 keer één op één via Zoom of Skype!

 

Extra’s inclusief

Plus 3 contactmomenten via Whatsapp
Haarmineraal analyse test (normaal zijn de kosten 150,-)
Vetzuur profiel test (normaal zijn de kosten 35,-)
Mijn boek Herstel je hormonen (prijs boek 25,99)
10% Korting op supplementen
10% Korting op de online masterclasses *Sessie 1 

De eerste keer (september) zien we elkaar tijdens een gezonde en gezellige ontbijtsessie met alle andere dames ter kennismaking. Tijdens deze ontbijtsessie vertel ik jullie alles over hoe je je vruchtbaarheid kunt verbeteren en wat er allemaal invloed heeft op de vruchtbaarheid. Voordat wij van start gaan heb ik jullie anamnese formulier ontvangen, zodat ik nog beter op jullie persoonlijke behoefte kan inspelen. Tijdens deze sessie praat ik namelijk ook even 1 op 1 met jullie. De duur van die ochtend is van 9 uur tot 12 uur.   Locatie in het Gooi.

 

*Sessie 2 

Ik geef jullie tijdens de 1e sessie een Haarmineraaltest en een Vetzuurprofiel test mee naar huis (deze is makkelijk thuis uit te voeren) waardoor ik nog beter inzicht krijg in jouw gezondheid en eventuele onderliggende problemen. 
Deze uitslag bespreken we 1 op 1 per ZOOM/SKYPE 3 a 4 weken later.  
Hierbij krijg je dus je ook jouw persoonlijke supplementen advies en welke voeding voor jou belangrijk is. 
* De mineraaltesent en vetzuurprofieltesten zijn inclusief!   

 

*Sessie 3 (november) is een wandelsessie 

Na 3 maanden zien we elkaar weer live via de wandelsessie. We gaan met elkaar 5 km wandelen en daarna gezellig thee/koffie drinken waarbij ik jullie nog wat tips ga meegeven. En wat vooral belangrijk is dat jullie je verhaal/ervaring delen en mij alle vragen stellen die je wilt. 
Duur; van 10u tot 13u ongeveer. 
EXTRA * 3 contactmomenten via whatsapp. Liefst een voicebericht. Waarop ik weer kan antwoorden.

Tijdens deze 3 maanden ga ik je helpen ervoor te zorgen dat jouw vruchtbaarheid verbetert. Uiteraard is het geen garantie, maar het goed voeden, de juiste supplementen, beweegadvies, een andere mindset en het in kaart brengen van de onderliggende problemen, heeft gelukkig bij heel veel vrouwen (die ik persoonlijk heb mogen begeleiden) de vruchten afgeworpen. Dus het is echt mijn doel en missie om je zo goed mogelijk te helpen. Ik hoop dat je een goed beeld hebt gekregen van wat we gaan doen de komende 3 maanden, vanaf september. Wie weet past dit bij jou. 

PRIJS; 999,- ex BTW  (in termijnen betalen mag ook)
Mocht je je willen inschrijven, Of meer informatie willen, stuur een mail  naar vivian@vivonline.nl (gelieve vóór 20 augustus)  
Liefs Vivian
Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.