Direct na het sporten of in drukke tijden is het heel fijn om eiwitpoeder te nuttigen. Helaas zijn er veel eiwitpoeders op de markt die vol zitten met allerlei onnodige en vaak ongezonde stoffen. EQ Shake Pure Vegan doet daar niet aan mee! Dit gezonde voedingssupplement bestaat voor 100% uit plantaardige eiwitten en levert je de energie die je nodig hebt.

EQ Shake Pure Vegan

De unieke formule bestaat uit erwteneiwitisolaat vermengd met rijst eiwit, quinoameel en baobab poeder. Daarnaast heeft het een heerlijke natuurlijke vanillesmaak! Hieronder volgen nog een aantal voordelen op een rij:

  • Volledig natuurlijk: gemaakt met het oog op veganisten en vegetariërs
  • Iedere portie bevat meer dan 51% eiwit
  • Zonder toegevoegde suikers: gezoet met stevia
  • Slechts 128 Kcal per portie: dit helpt bij het bereiken van al je sportieve doelen
  • Het eiwit draagt bij aan de groei en het behoud van spiermassa

De perfecte mix voor iedereen

EQ Vegan Shake is dus uitsluitend gemaakt van plantaardige bronnen. Zowel erwten- als rijsteiwitten staan bekend om hun grote voordelen, ze bevatten alle essentiële aminozuren die ons lichaam nodig heeft. En daarnaast heeft ook Quinoa een hoog gehalte aan eiwitten, calcium en ijzer. Baobao-extract is op haar beurt een echte superfood en een bron van kalium, magnesium, voedingsvezels en voornamelijk vitamine C. Deze mix is perfect voor iedereen (inclusief en exclusief veganisten en vegetariërs), die zijn of haar gewicht en lichaamsbouw probeert te verbeteren of een paar kilo’s wil afvallen.

Tip: EQ heeft een hele fijne visolie! Die had je misschien ook al voorbij zien komen in onze webshop, zo niet – klik dan hier!

Tekst: Inga Stoit

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten