Zeker in de winter is het verstandig om extra op ons energie niveau te letten. Vandaar vertellen we je graag over een bijzonder product met een zonnige uitwerking op het lichaam ter ondersteuning van pure levenskracht: Vital Green Chlorella. 

DE KRACHT VAN EEN MICRO-ALG

De perfecte manier om je lichaam te reinigen en te zuiveren kan al met een minuscuul klein zoetwateralgje. Bovendien geeft het groene algje je ook nog eens meer energie en een fitter gevoel. Reden genoeg dus om dit microalgje eens goed onder de loep te nemen. Eerst even voorstellen… Chlorella pyrenoïdosa is de volledige naam!

PUUR EN EERLIJK

Wat Chlorella uniek maakt, is de aanwezigheid van flinke hoeveelheden natuurlijke DNA/RNAChlorofyl (bladgroen) plus de Chlorella Groei Factor. Doordat er geen hulpstoffen zijn toegevoegd, is Vital Green Chlorella puur en eerlijk.

– DNA/RNA zijn essentiële stoffen waarvan de eigen productie van je lichaam afneemt naarmate je ouder wordt. Chlorella brengt de hoeveelheid DNA/RNA in je lichaam weer op peil.

– Chlorofyl, de groene kleurstof in planten, heeft een zuiverende en reinigende invloed op het lichaam. Dit maakt dit microalgje tot een ideaal hulpmiddel om ‘grote schoonmaak’ in je lichaam te houden. Bovendien ondersteunt dit detoxalgje ook de reinigende werking van de lever en bevordert het tevens je spijsvertering en darmwerking.

– De ‘Chlorella Groei Factor’ (CGF) is een samengestelde voedingsstof die alleen in Chlorella wordt aangetroffen. De Chlorella Groei Factor is ervoor verantwoordelijk dat dit ééncellige algje zich in razend tempo kan vermenigvuldigen. Deze opzienbarende eigenschap houdt wetenschappers over de gehele wereld bezig.

Dankzij het hoge Chlorofylgehalte bevat Chlorella percentsgewijs de grootste schat aan vitamines, mineralen, eiwitten en enzymen in tegenstelling tot andere planten op aarde. Tezamen met het natuurlijke DNA/RNA en de Chlorella Groei Factor is het een voedingssupplement voor iedereen die energiek door het leven wil gaan.

Wij op de redactie zijn overtuigd. Chlorella geeft meer energie, (nou dat willen we allemaal), is reinigend en zuiverend, bevordert de spijsvertering en darmwerking en ondersteunt de reinigende werking van de lever. Zowel verkrijgbaar in tabletten als in poedervorm (vinden wij ideaal voor door je groene smoothie!).

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten