It's not me,

It's my hormones 👹

Ben jij je ervan bewust dat jouw hormonen je leven beheersen? En ben jij helemaal klaar met die hormonale klachten zoals moodswings, vermoeidheid, PCOS, PMS of acné? Doe dan gratis mee met de 'Herstel je hormonen challenge'.

Een challenge van 4 dagen (18 t/m 21 september) waarin we direct samen aan de slag gaan met een hormoon-proof leefstijl. Helemaal gratis! Let's do this!

Jij weet na deze challenge:
✅ Wat hormonen zijn en wat ze doen met ons lichaam, humeur, energie, gewicht en uiterlijk
✅ Hoe je hormoon-proof kunt eten, zodat je je de hele dag door energiek voelt
Welke voedingsmiddelen je direct wilt schrappen als je je hormonen wilt ondersteunen
Mijn hormoongeheimen die je vandaag nog wilt weten en toepassen

Wil jij je weer energiek, blij en in balans te voelen? Neem je klachten niet voor lief!

We gaan samen zorgen voor een boost in energie en je gaat jezelf nog beter leren kennen! Ben je er klaar voor?💃

De challenge begint zondag 18 september met een online kick-off sessie en zal eindigen op woensdag met een Q&A sessie met mij! Meld je hier gratis aan!

HERSTEL JE HORMONEN CHALLENGE

Wil jij:

  • Nu echt prioriteit gaan geven aan je gezondheid?
  • In actie komen en écht jezelf op nummer 1 zetten?
  • Jouw hormonen in balans brengen en de leukste versie van jezelf worden?
  • Alles leren over hormoon-proof eten: wat kun je het beste wel en niet eten?
  • Leren over hoe je direct in actie komt, hoe je je immuunsysteem en je lichaam een boost geeft en hoe jij een hormoon-proof ontbijt maakt?
  • Weer je energie, humeur en gezondheid terug krijgen?
  • In contact komen met +2.400 gemotiveerde dames in een supportgroep op een besloten FB-pagina waar je elkaar inspireert en motiveert?
Ja, ik doe gratis mee! 

Wat kun je precies verwachten?

De challenge is helemaal gratis en start zondag 18 september met een kick-off masterclass van mij. De 3 dagen erna krijg je elke dag 1 waardevolle video waarin ik verschillende hormoongeheimen en andere tips met je deel. Plan elke dag van 18 t/m 21 september even 15-30 min. in om de video's te bekijken en mee te doen met de challenge!

Je krijgt per mail en in een Facebook community alle info over de challenge. Op woensdag 21 september eindigt de challenge met een recap en Q&A sessie met mij. Ik ga het in deze video's hebben over je mindset, beweging en hormoonproof eten, en nog veel meer! Dit geeft jouw hormoonbalans gelijk een flinke boost!

In de besloten Facebookgroep kun je connecten met andere vrouwen, want we doen deze challenge niet alleen, maar samen! Daarnaast krijg je elke dag een mailtje met wat we gaan doen en waar je alle informatie kan vinden! Op woensdag eindigt de challenge met een recap en een Q&A sessie met mij.

Het resultaat: jij zet de eerste stappen en komt in actie om jouw hormonen in balans te brengen. Een boost in energie, verandering en bewustwording!

Over mij

Ik ben Vivian Reijs: moeder van 2 prachtige kinderen, dochter Day(17) en zoontje James (6). Gediplomeerd orthomoleculair / hormoonexpert, biohacker vanuit de visie klinische Psycho Neuro Immunologie, Spreker en Auteur van de bestsellers “Herstel je hormonen” en “Help, ik val niet af!” (meer dan 40.000 verkocht).


Met mijn boeken, eigen supplementenlijn (speciaal voor vrouwen), online trainingen en (bedrijfs)lezingen, help ik duizenden vrouwen weer de leukste versie van zichzelf te worden.


Middels mijn holistische aanpak zoals leefstijl & mindset aanpassingen, de juiste voeding en aanvullende suppletie, help ik vrouwen om onbewuste patronen te doorbreken en praktische biohacks toe te passen.


Alles met als doel dat jij het leven kunt leiden dat je wilt met de energie, het humeur en het lichaam waar je echt gelukkig van wordt!


Deze elementen komen samen in mijn unieke “Viv Hormoon Herstel Methode” om zo zoveel mogelijk vrouwen te kunnen helpen met het verbeteren van de hormonale gezondheid.

Tevens geef ik lezingen door heel Nederland en spreek veel voor bedrijven (oa: ABNAMRO, Rabobank, Secretary Plus).

Mijn motivatie: “Ik wil graag de werkende vrouwen en de werkgevers bewust maken van het feit dat we hormonale klachten niet voor lief hoeven te nemen en we daar heel veel zelf aan kunnen doen, ongeacht de leeftijd. Hierdoor zullen de werknemers zich veel energieker en vitaler voelen en de werkgevers zich minder zorgen hoeven te maken over ziekteverzuim, een win win dus.. “


Tot slot, wil ik nog even zeggen: Ik was zelf jarenlang een hormonale draak… Ja echt waar! En door me zo te verdiepen in hormonen en mijn leefstijl aan te passen, ben ik de vrouw die ik nu ben: gelukkig en vol energie. En dat gun ik jou ook!