Vrijdag 27 november kwam de geheel herziene editie van Voeding als medicijn uit. In dit boek, van de makers van gezondNU, lees je hoe je voeding kunt inzetten om gezond te zijn en gezond te blijven. Wat eet je bijvoorbeeld voor een goede weerstand en een fit hart? Wat moet er op je boodschappenlijst staan als je een verkoudheid voelt aankomen?

Schermafbeelding 2015-12-01 om 15.56.25De geheel herziene full-colour editie van Voeding als medicijn laat zien dat voeding start in je keuken! In dit boek staan ook nog eens 7 extra dossiers over paleo bij diabetes, superfoods van eigen bodem, gezonde darmen, gezond afvallen en voedingstrends van de toekomst.

Actie!

Wil jij één van de eerste zijn die dit boek in huis heeft? Dan hebben wij een leuke aanbieding voor jou! Je kunt nu voordelig kennis maken met gezondNU en dit boek als welkomstcadeau ontvangen. In gezondNU staat alles over voeding, beweging en gezondheid met bovendien ook lekkere recepten. Kortom: Voeding als medicijn en gezondNU zijn een mooie combinatie om deze winter nog in huis te halen.

201547.abonnee.vam.gn12.groot

Voor maar € 37,95 ontvang jij:

  • 12x gezondNU thuis op de mat (t.w.v. €52,95)
  • Boek: Voeding als medicijn (t.w.v. € 19,95)
  • Ruim 40% korting!

Ja, ik ontvang graag Voeding als medicijn cadeau!

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.