Op de redactie van Vivonline zijn we behoorlijke theeleuten. Of het nou voor het gezellige  “bijklets” momentje is op de maandag of een “me-time” momentje aan het einde van de dag,  of een thee die ondersteunend werkt tijdens je detox,  of een thee die je helpt als je weerstand laag is.  Thee is gewoon altijd een goed idee. Maar de ene thee is de andere niet.  Daarom zijn we blij dat er mooie theemerken bestaan zoals Tastea. De 1o0% natuurlijke en luxe thee  van Tastea, met hun enorme keuze aan verschillende smaken en drinkmomenten, maakt thee drinken een waar feestje.

100% Natuurlijke thee

Je hebt behoorlijk wat keuzes als het gaat om thee, maar waar het ons om gaat is dat 100% natuurlijk  uiteraard onze voorkeur heeft. Maar ook dat de keuze, reuze moet zijn.  Je voelt je als vrouw nou eenmaal elke dag anders en er wordt al best veel gevraagd van ons in deze maatschappij. Dus een passende thee voor elk momentje is een pre en helemaal als deze thee dan ook nog eens 100% natuurlijk is. De Tastea theeën zijn namelijk van een hoogwaardige ‘handgeplukte’ kwaliteit, waarbij enkel gebruik gemaakt wordt van de theeblaadjes en niet het gruis wat door vele grote theeproducenten gebruikt wordt. Ook voegen ze geen kunstmatige geur- /smaakversterkers toe, maar laten ze de thee drogen tussen bijv. sinaasappelschillen, zodat de bladeren deze smaak overnemen. Dit zorgt er niet alleen voor dat de thee 100% natuurlijk is, maar maakt ook een unieke en ‘Tastea’ smaaksensatie die daadwerkelijk kan bijdragen aan een bewuste leefstijl.

Zoveel verschillende smaken

Tastea staat het meest bekend om de  ‘Detox’ en ‘Skintight’ thee.  “Skintight, alleen de naam al,  worden wij zo blij van, toch?  Thee die je huid strakker maakt.  Nou dat is by far al DE favoriet natuurlijk op onze redactie, waar alleen maar vrouwen werken. 🙂  Maar ze bieden ook andere thee blends als ‘Calm Down’, ‘Hocus Pocus Focus’, etc. die kunnen bijdragen aan een fitter en gezonder leven. Buiten deze ‘Body & Mind’ blends bieden ze ook ‘gewoon’ hele lekkere en unieke theetjes aan zoals onze Pop ‘N Chill, Vanilla Chilla, Frozy Cozy & many more, al deze grappige namen maken dat je ze eigenlijk allemaal wilt proeven, toch?

Naast dat je ze allemaal wilt proeven, zien ze er ook nog eens mooi uit. De verpakking is strak en zwart, totaal anders dan je normaal gesproken ziet.  Thee dus die je eigenlijk juist wilt laten zien.

Nieuwsgierig en wil jij ze graag proeven?  

Dat kan want wij mogen een blik Tastea weggeven (twv 30,95). Wil je kans maken op deze heerlijke thee? Laat ons dan onder dit bericht weten waarom jij moet winnen!

www.tastea.eu

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten