“Ik ben er eigenlijk altijd wel mee bezig om mijn huid zo goed mogelijk te verzorgen. De nieuwste crèmes, behandelingen, reinigingen en verwennerijen probeer ik dan ook graag uit. Wij vrouwen weten inmiddels dat reinigen erg belangrijk is om onze huid mooi en egaal te houden. Een tijdje terug kwam ik dit heerlijke sponsje tegen! Mijn eerste reactie was eigenlijk: Een sponsje?! Maar daar ben ik van terug gekomen, want oh wat fijn is dit kleine hartje! Mijn huid voelde meteen schoon aan. Zelfs een watje met tonic haalde amper meer vuil van mijn gezicht af. Goed teken dus! Vandaar dat ik deze beauty tip graag met jullie deel.”

viv'shartjesspons hartsponsje

100 % natuurlijk en veganistisch
De originele sponzen van de Konjac Sponge Company voor gezicht en lichaam zijn 100% natuurlijk en rijk aan mineralenextracten. Daarnaast werd ik ook nog eens heel blij van de volgende voordelen die het sponsje te bieden heeft:

  • Geen reinigingsmiddel nodig
  • Verwijdert dode huidcellen en zorgt voor een natuurlijke glans
  • Van 100% natuurlijke materialen gemaakt, duurzaam en biologisch afbreekbaar
  • Voor ieder huidtype bestaat er een geschikte reinigingsspons
  • Is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid; zelfs geschikt voor een babyhuidje!

Maar wat is nu precies Konjac?
De Konjac aardappel (of Konnyaku) is een vaste plant afkomstig uit Azië, en is te vinden op grote hoogtes in de natuur. Het is een volledig natuurlijke bron van voedsel: Konjac bestaat voor 97% uit water, is rijk aan mineralen en laag in calorieën. Daarnaast heeft Konjac een neutrale PH-waarde wat er voor zorgt dat de huid weer in balans raakt. De aardappel werd daarom hoog geprezen om zijn gezonde eigenschappen en wordt nog steeds veel gebruikt als medicijn, voedsel, dieetmiddel én als beauty product!

specials konjaclifestyle
Collectie

Hoewel het hartje mijn favoriet is, heeft The Konjac Sponge Company een ruime collectie gezichts- en lichaamssponzen. Ze zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren. Voor elk huidtype kun je een passende spons kunt bestellen. Op de website vind je bovendien ook meer informatie over hoe je de spons het beste kunt gebruiken. Voor mij is het in elk geval een fijne, natuurlijke én leuke manier om mijn huid te reinigen! Handige tip: Binnenkort ook online verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas.

Tekst: Vivian Reijs

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten